Egyéb kategória

Ezért néz ki borzasztóan a szemöldökötök – tippek a tökéletességért

Úgy gondoljátok, van még mit tanulni a szemöldökről? Jól gondoljátok! Tartsatok velünk szemöldök-országba, és tudjátok meg, mi miatt nézhet ki borzasztóan a szemöldökötök.

vous - 2016.11.29.
Ezért néz ki borzasztóan a szemöldökötök – tippek a tökéletességért

Már többször is esett szó az arc mellbimbójáról, vagyis a szemöldökről. Sokan elbagatellizálják, de a szemöldök nagyon fontos. Fontos a jól ápoltsága, egy jó szemöldökceruza pedig egy lány legjobb barátnője lehet, hiszen az igazítás, kiemelés akkor is ráfér, ha amúgy önmagában is tökéletes a forma. 

engel-nora-beauty-brow-ajrapetova-nelli-fontos-volt-hogy-ez-a-szolgaltatas-ne-csak-a-felsobb-retegnek-szoljon-egy-szemoldokbarban-jartunk1

„Fontos volt, hogy ez a szolgáltatás ne csak a felsőbb rétegnek szóljon” – egy szemöldökbárban jártunk

Természetes, drámai, kusza, sötét, szivárványos, ombre – a felsorolásnak itt még koránt sincs vége, és most nem a hajtrendekre gondolok! A szemöldök ma már legalább akkora figyelmet kap a hétköznapokban, mint a női hajkorona. A szembajusz (ahogy szerzőnk, Andi hívja) profi formázása manapság itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így a belváros szívében pillanatok alatt tökéletes „darabot” szerezhetünk be.

A cikk folytatása ITT jön!

Sajnos még mindig nem tudja mindenki, hogyan is kell szépen „megrajzolni”, ezért összegyűjtöttem a bakikat, amik miatt fura lehet a szemöldökötök. 

Túl négyzetes

Hogy elkerüljétek a négyzetes formát, a szemöldök szélét apró, finom mozdulattal rajzoljátok meg, hogy kiküszöböljétek az éles íveket.

Túlhúzzátok a halánték felé a szemöldök szélét

Ezt könnyen elkerülhetitek, ha a ceruzát az orrotok széléhez teszitek, majd merőlegesen beállítjátok a szemöldök irányába, a szem külső zugáig. Ahová a ceruza mutat, ott kell végződnie a szemöldöknek.

Takács Nóra tippje a tökéletes szemöldökért

A szép, ápolt szemöldök az arc éke még smink nélkül is, a sors azonban a legtöbb nőt aszimmetrikus szemöldökkel áldotta meg. Szerencsére ebbe nem kell beletörődnünk! Egy kis odafigyeléssel és néhány trükkel szimmetrikus, tökéletes szemöldököt varázsolhattok magatoknak! Hogy hogyan? Ebben a videómban megmutatom!

Kimentek a „vonalból”

Nagyon fontos, hogy csak azt a terültet rajzoljátok, ahol van szemöldök. Ne felejtsétek el, nem új szemöldököt rajzoltok, csupán kiemelitek, helyenként kiegészítitek a meglévőt.

Nincs formája a szemöldöknek

Mint ahogy az előző pont is említi, nem új szemöldököt rajzolunk. Fontos, hogy kövessétek a ceruzával az szemöldökötök ívét, helyenként kiigazítva.

Pádár Detti szemöldök

Dús, tökéletes a formája, és mindenki erre vágyik, mi az? A tökéletes szemöldök, ami nem álom!

A szemöldök karaktert ad az arcnak, emeli a tekintetet, formája, ápoltsága igényességünket is tükrözi. E téren is van divat, most éppen a nagy ívű, vastag formázás a trend. Fontos megjegyezni, ha kicsit bele is folyunk az aktuális áramlatba, tartsuk szem előtt, hogy a saját formánk kialakítása az elsődleges szempont – sminkesünk, Pádár Detti ebben segített nektek! Kíváncsiak vagytok? ITT megnézhetitek!

Túl sötét a ceruza

Fontos szabály, hogy a hajszíntől egy kicsit világosabb ceruzát válasszatok.

Nem fésülitek (f)el a szemöldököt

A profibb szemöldökceruzák egyik végén található egy kis fésű, amir arra való, hogy oda simítsátok a szőrt, ahová való. Mindig felfelé fésüljétek a szemöldököt.

Ajánlott cikkek