Egyéb kategória

„Annyira féltem” – A Bűbájos boszorkák sztárja őszintén mesélt a sugárkezelésről

Ha valakinek, akkor Shannen Dohertynek biztos, hogy elképesztő kitartása és lelkiereje van! A Bűbájos boszorkák sztárja hónapok óta küzd mellrákkal, és most kezdődött meg legújabb kezelése, aminek részleteiről őszintén mesélt.

vous - 2016.11.30.
„Annyira féltem” – A Bűbájos boszorkák sztárja őszintén mesélt a sugárkezelésről

Shannen Doherty még nyáron jelentette be, hogy mellrákja kiújult, azóta pedig rengeteg orvosi vizsgálaton és kezelésen átesett már. Legutóbb egy Insta-posztban árulta el, hogy újabb akadállyal kell megküzdenie, ugyanis hamarosan kezdetét veszi a sugárkezelés. A színésznő nagy bátorsággal vágott bele, de amikor kicsit megijedt, azt sem titkolta el senki elől.

Több fotót is megosztott az orvosi rendelőkből, a leírásban pedig elárulta, hogy nagyon félt, amikor meglátta az óriási gépeket.

„Kontrasztanyagot akartak használni, de amikor elkezdték keresni a vénámat, sírni kezdtem. Pánikroham jött rám. Néha egyszerűen csak eleged lesz abból, hogy folyton szurkálnak.”

Objektum doboz

Hozzátette, ezzel nincs semmi baj, sírt egy kicsit, és egy percig sajnálni kezdte magát. Aztán felidézte, hogy igazából mennyi mindenért lehet hálás, és megnyugodott, hiszen ez erőt adott neki. Azóta újabb kezelésen vett részt, és most sem titkolta el félelmét; a nagy gépek és a hangok egyszerűen megrémítik, és ki nem állhatja őket.

Objektum doboz

A fotók alapján viszont egy biztos: a családja folyamatosan mellette áll

Objektum doboz

Objektum doboz

Bátorsága tényleg példamutató!

Ajánlott cikkek