Durva: Chris Pratt széttrollkodta Jennifer Lawrence-t

Ez egy gyönyörű barátság kezdete – lehetne ez is a címe a cikknek, azonban Chris Pratt és Jennifer Lawrence már évek óta jó barátságot ápol, és ezt most meg is mutatták az egész világnak.

Bár Chris Pratt és Jennifer Lawrence a bulvármagazinok szerint összemelegedett, ezt kár lenne komolyan venni, hiszen Chris Pratt 7 éve boldog házasságban él a színésznő Anna Farisszel, míg Jennek furcsa, de annál újabb kapcsolata van Darren Aronofsky rendezővel. Szóval a kettejük közötti romantikus szál maximum tényleg csak az új filmjükben létezik, az Utazókban. Ezt promózza jelenleg is a két színész. Legutóbb Párizsban jártak, ahol Jen megmutatta, pulcsiban is rá lehet lépni a vörös szőnyegre.

jennifer lawrence

Jennifer Lawrence hiába gyönyörű, egyvalamit mégis rendre leretusálnak róla

Feltűnt már nektek, hogy Jennifer Lawrence testét sok anyajegy borítja? Nem, ugye? Igazából fel sem tűnhetett, mert rendre lephotoshopolják a színésznőről. Miért?

A cikk folytatása ITT jön!

Chris Pratt bebizonyította, hogy tényleg pusztán barátságról van szó, ugyanis széttrollkodta Jennifert az Instagramon. Minden közös szelfijükről levágta a színésznőt. 

Mi ez, ha nem barátság?!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz