Egyéb kategória

Van bizonyítékunk: Irina Shayk várandósan vonult végig a Victoria’s Secret kifutóján

Ezen a borongós, téli napon minden a modellekről és a fehérneműkről szól. Mi mégis jobban örülünk annak, ami a Victoria's Secret Fashion Show alatt kiderült. Nagyon úgy tűnik, hogy Irinia Shayk orosz szupermodell és egyben Bradley Cooper kedvese várandós.

vous - 2016.12.01.
Van bizonyítékunk: Irina Shayk várandósan vonult végig a Victoria’s Secret kifutóján

Jelenleg az egész divatvilág a Victoria's Secret Fashion Show-val van elfoglalva, bár a bemutató is hatalmas happening, mi sokkal érdekesebbet mutatunk!

A 30 éves Irina Shayk nem véletlenül vonult végig a kifutón köpenyben. Bár már pletykálják egy ideje, hogy várandós, és első közös gyermeküket várják Bradley Cooperrel, de talán a kép, amit saját Instagram-oldalára töltött fel, mindent elárul. 

bella gigi

Bella Hadid először a Victoria's Secret színpadán – ilyen volt az idei show

Lezajlott a 23. Victoria's Secret Fashion Show, ahol sem a modellekben, sem a fehérneműkben nem kellett csalódnunk. Gyönyörűbbnél gyönyörűbb darabokban vonultak végig a kifutón, és idén először Bella Hadid alakját is megcsodálhattuk.

A cikk folytatása ITT jön!

Jól látható, hogy Irina pocakja egészen kikerekedett, és ez tutira nem az egészségtelen ételeknek köszönhető. Szerintünk ez a kép mindent elmond!

Objektum doboz

Szívből gratulálunk!

Ajánlott cikkek