joy vous fejlec_nagy

Szakértői tippek, hogy idén ne a hízásról szóljon a karácsony

Simon Szimonetta fitneszedző, a Boost Training kitalálója, egykori világbajnok most arra ad tippeket, hogyan maradjatok formában az ünnepek alatt is!

Ahogy közeleg a karácsony, biztosan nektek is ismerős az az érzés, hogy már a szobamérleg gondolatától is végigfut a hátatokon a hideg, mert már előre azon stresszeltek, hány kilót szedtek majd fel. Közel 11 éve dolgozom hölgyekkel a fitnesz területén, és tudom, hogy ilyenkor rengeteg nőt kerülget a pánikroham. Ami előtt mindig értetlenül állok.

Hiszen nem értem, miért ilyenkor akarnak sokan egy világmegváltó diétába belekezdeni, mikor tudjuk, hogy napokon keresztül csak az evésről szól majd minden. Szerintem ezalatt a néhány nap alatt felesleges szigorú és zord étrendet követni, csak magunkat kínozzuk és a környezetünk sem fogja érteni. Viszont aggodalomra semmi ok!

Objektum doboz

Vannak bevált trükkjeim, amelyekkel formában tudjátok tartani magatokat úgy, hogy nem kell szenvednetek:

1. Ha úgyis egész nap körbevesznek az ételek, sokszor (két-három óránként) egyetek keveset. Ez egy örök szabály nálam. Mindig annyit eszem, hogy ne maradjak éhes, de ne annyit, hogy teljes teltségérzetem legyen. Az egyszerre bevitt nagy mennyiséget mindig elraktározzuk! Higgyétek el, így még a közérzetetek is jobb lesz!

2. Szedjetek mindig egy nagy adag sovány húst és zöldséget, hogy kevés hely maradjon a tányéron a szénhidrátoknak!

A további tippekért kattintsatok IDE!

joy vous

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. 

Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!