Egyéb kategória

Egy trükk, amivel rengeteg pénzt spórolhattok a tankolás során

Néha úgy tűnik, hogy a fizetésünk fele csak úgy elszáll, mintha kidobnánk az ablakon. Ott van a lakbér, a rezsi, a tankolás, és a fizuból alig marad valami. Most viszont egy szuper trükköt mutatunk nektek, amivel rengeteg pénzt megspórolhattok a tankolás során.

vous - 2016.12.01.
Egy trükk, amivel rengeteg pénzt spórolhattok a tankolás során

Létezik ugyanis egy trükk, amihez csupán az aktuális napszakot és az időjárást kell figyelembe venni. Hogy mi az?

Mindig akkor tankoljatok, ha hideg van, és ha lehet, akkor reggel!

Forrás:
pixabay.com

Az üzemanyag ugyanis sűrűbb, ha hideg van, így sokkal többet ér belőle egy csepp is. A reggel pedig azért fontos, mert ahogy az idő egyre melegebb lesz, úgy az üzemanyag is egyre jobban felmelegszik – írja a She Finds. Szóval ha a hideg napokon reggelente az első dolgotok, hogy elmentek tankolni, akkor nem kevés pénzt megspórolhattok!

tankolás

Tankoljunk okosan – de mégis hogyan?

Habár hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a tankolás pofonegyszerű (az is!), mégis számos videó kering az interneten, amin lángokban áll az autó, vagy épp nem indul el, mert rossz üzemanyagot választott a sofőr. Pedig ezek a malőrök apró odafigyeléssel és átgondolással elkerülhetők. Tankolási kisokosunk következik!

A teljes cikket ide kattintva elolvashatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.