Egyéb kategória

Bella Hadid először a Victoria’s Secret színpadán – ilyen volt az idei show

Lezajlott a 23. Victoria's Secret Fashion Show, ahol sem a modellekben, sem a fehérneműkben nem kellett csalódnunk. Gyönyörűbbnél gyönyörűbb darabokban vonultak végig a kifutón, és idén először Bella Hadid alakját is megcsodálhattuk.

vous - 2016.12.01.
Bella Hadid először a Victoria’s Secret színpadán – ilyen volt az idei show

Közel egy hónapja harangoztuk be épp, hogy kik lesznek az idei Victoria's Secret divatbemutató sztárfellépői, most pedig mondjuk és mutatjuk, milyen volt maga a show. Az angyalok természetesen most nem voltak totál meztelenek, szebbnél szebb fehérneműkben vonultak végig a kifutón. Az 1995 óta megrendezett eseményen sajnos idén sem volt magyar lány, azoban 2015 után most is megcsodálhattuk a gyönyörű és egyetlen rövid hajú modellt, Maria Borgest.

gigi hadid sminknélkül

6 Victoria's Secret-angyal, aki megmutatta az igazi arcát

Álomszép fehérneműk, tökéletes, napbarnított test, utánozhatatlan járás, csodaszép sminkek és hajkoronák, na meg a többmillió dollárt érő melltartók. Ezek jellemzik az átlagosnak kicsit sem mondható VS-divatbemutatókat, ahol a modellekre mint angyalokra tekintünk. Legnagyobb örömünkre viszont egyre nagyobb szerepet kap a médiában az, hogy a modellek smink nélkül is vállalják az arcukat. Ráadásul ezzel minket is erre biztatnak.

A fotókat itt nézhetitek meg.

Na, nehogy azt higgyétek, hogy pont a leghíresebb szereplőket hagyom ki a sorból, természetesen nem hiányozhatott az estről Gigi Hadid, Kendall Jenner, Adriana Lima, Jasmine Tookes, Joan Smalls és Lily Donaldson sem. Minden bizonnyal a legkülönlegesebb helyzetben azonban Bella Hadid volt, ugyanis ő először vehetett részt ezen a világhírű eseményen. És gyorsan hozzátenném, most szerencsésebb volt, mint Michael Kors divatbemutatóján, itt nem esett egy hatalmasat.

Objektum doboz

Az már hagyomány, hogy mindegyik divatbemutatóhoz tartozik egy meghatározott téma. Most a helyszín miatt nem meglepő, hogy a párizsi Grand Palais hangulatához hűen Marie Antoinette-kori francia budoárok ihlette díszletet álmodtak meg az esthez.

Objektum doboz

Íme, a 2016-os Victoria's Secret Fashion Show legszebb fehérneműi:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ők voltak a rendezvény sztárfellépői:

Objektum doboz

Persze egy-két kulisszafotó sem maradhat el:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek