Egyéb kategória

Barbie x Moschino: itt a világ legdrágább babája

Emlékeztek még, milyen izgalmas volt kibontani a Barbie-s dobozt, és napokon keresztül játszani a legújabb babátokkal? Persze mindenkinek megvolt az örök kedvence, de azért jó volt új tagokat befogadni a csapatba. Az elmúlt években annyi különleges Barbie jött ki, hogy szinte nem is lehet követni, de az tuti, hogy az eddigi legdrágább babát nem fogjátok elfelejteni egyhamar!

vous - 2016.12.07.
Barbie x Moschino: itt a világ legdrágább babája

Hipszter, alacsony, számítógépzseniszoptatós Barbie – ma már annyi különleges verzióra bukkanhattok a boltokban, hogy ha ez a mi gyerekkorunkban lett volna így, biztosan órákig álltunk volna a polcok előtt, döntésképtelenül. De az évek során nemcsak a kedvenc babánk változott rengeteget, hanem Ken is, hiszen már elkészült a pocakos, borostás változat is.

Most pedig itt a Barbie x Moschino közös babája, ami rögtön az eddigi legdrágább szetté nőtte ki magát – írja a Mentalfloss. Persze nem ez az első alkalom, hogy a két márka összeállt, hiszen tavaly is piacra dobtak egy különleges Barbie-t, ami viszont olyan gyorsan elfogyott, hogy csak a legszerencsésebbek szerezhették meg. Most Jeremy Scott ismét alkotott, és nemcsak Barbie-t, hanem Kent is átalakította.

Objektum doboz

A babákat a 2015-ös MTV Video Music Awards ihlette, amin a tervező egy Victoria's Secret modellel jelent meg. A ruhájuk és a frizurájuk tükröződik vissza a Barbie-verziókon, és el kell ismernünk, nagyon klasszul néznek ki. Az ára pedig hasonlóan szép, hiszen 200 dollárért, azaz 58.000 Ft-ért lehet megvásárolni őket.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek