Egyéb kategória

Családban marad: popkarrierbe kezdett a Beckham család legkisebb fia

Úgy tűnik, a Beckham család gyerekei nemcsak gyönyörűek, de elképesztően tehetségesek is. Victoria és David legkisebb fia, a 11 éves Cruz ugyanis belevágott az énekesi karrierjébe, méghozzá nem mással, mint Justin Bieber menedzserével. Készüljetek, mert ma érkezik is az első sláger!

vous - 2016.12.07.
Családban marad: popkarrierbe kezdett a Beckham család legkisebb fia

A Beckham család legkisebb fia sok mindenben hasonlít anyukájára, hiszen az már most biztos, hogy nagyon szuper hangot örökölt tőle! És ez a tehetség nem is veszik kárba, hiszen a 11 éves Cruz máris megkezdte popkarrierjét, amihez természetesen profi segítséget kapott. Justin Bieber menedzsere, Scooter Braun ugyanis leszerződött a kisfiúval, és már javában elkezdték a közös munkát; ma érkezik az első sláger – írja a Daily Mail.

Objektum doboz

A dal az If Everyday Was Christmas címet kapta, úgyhogy még az is lehet, hogy idén ez lesz a kedvenc karácsonyi zenétek. A Beckham szülők persze elképesztően büszkék a kisfiúra, és azért esett a választásuk Justin menedzserére, mert ő tényleg profiként irányítgatja majd Cruz karrierjét.

A dalra még pár órát várnotok kell, de ezekből a videókból megbizonyosodhattok: a kissrác tényleg profi!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek