Egyéb kategória

A legédesebb férj díj nyertese: hatalmas adventi naptárat épített feleségének

Még nem vagytok férjnél, de már álmodoztok róla, hogy milyen lesz majd a nagy Ő? Reméljük, pont olyan, mint a most következő sztori főszereplője: Benjamin! Ennél a pasinál nem tudunk édesebb férjet elképzelni.

vous - 2016.12.08.
A legédesebb férj díj nyertese: hatalmas adventi naptárat épített feleségének

Van úgy, hogy már nem tudunk kitalálni semmi ajándékot a párunknak, mert olyan régóta vagyunk együtt. Éppen ezért veszünk valamit, ami talán hasznos lehet és talán örülhet neki a másik. 

Nos, Benjamin ennél tovább gondolkozott és egy kicsit újraértelmezte az adventi naptárat. A Londonban élő férfi boldog házasságban él és van két gyerekük is – írja a Woman's Day. Tavaly a felesége minden egyes nap eldugott neki egy kis ajándékot egy fiókban decemberben, ezért úgy döntött, hogy idén ő is szeretné kreatívan meglepni szerelmét. Készített egy hatalmas adventi kalendáriumot és minden ablakocska mögött egy ajándék rejtőzik. 

Rengeteg videót nézett meg az interneten, de semmi hasznosat nem talált a DIY-videók között. Ezért a saját kreativitására, fantáziájára és néhány liter zöld teára bízta magát, aminek ez lett a végeredménye:

Objektum doboz

Az ajándékok között pedig sálak, cipők és minden olyan dolog van, aminek csak örülhet a felesége. Természetesen a férj a munkafolyamatról is megosztott néhány képet.

Objektum doboz

Objektum doboz

Én csak annyit üzennék Benjaminnak, hogy már most kezdjen el gondolkozni azon, jövőre mit talál ki, mert ezt aztán nehéz lesz überelni! 🙂

Ajánlott cikkek