Egyéb kategória

Hidd el, a tied is gyönyörű! – Punciművészet az Instagramon

Ha már néztetek pornófilmeket – persze hogy néztetek –, a leginkább szembeötlő, hogy az átlagos filmekben (amelyek nem szakosodtak különféle igényekre) minden punci egyforma. Pici, formás, sima, puha, egyforma kisajkakkal, amelyek megbújnak a nagyajkak ölelésében. Na, hát a valóság persze nem ilyen, és erről szerencsére ma már sokan beszélnek is – a maguk módján.

vous - 2016.12.10.
Hidd el, a tied is gyönyörű! – Punciművészet az Instagramon
A tiltott rés

A tiltott rés
Forrás:
Alexandra

Imádom az Instagramot, követek mindenféle művészt, trashsztárt, tematikus Insta-bloggert, néha a hasthageket használva kalandozom a legőrültebb profilok között. Az egyik kedvencem a @pisartproject volt, amely az utcán található már megszáradt pisifoltokat fehér krétával körberajzolt, kiegészített alkotásokként sorakoztatta fel. Sajnos jó ideje nem érkezett új poszt, pedig nagy potenciál volt az utcán pisilő emberek, kutyák és légkondik, valamint a kréta szerelmében.

De nem erről akartam írni, sokkal inkább a tiltott résről, amely természetesen kihagyhatatlan kontent az Instagramon is, amely lényegesen megengedőbb felület a Facebooknál, de talán kevésbé pornográf, mint a Tumblr.

Mindenhol pinákat látsz? Ők is!

Teljesen megértem, miért hozta létre két Los Angeles-i feminista csaj a Look At This Pussy Instagram-oldalt. A zöldségeket, virágokat, ékszereket, kabátokat, kiegészítőket, fákat vagy éppen állatokat posztoló csajok, Eva Sealove és Chelsea Jones oldalának ma már 138 ezer követője van.

Az volt a céljuk a közösségi profillal, hogy megnyugtassanak másokat: teljesen normális, ha az ő puncijuk – vagy ahogy hívjátok – másképp néz ki, mert minden punci gyönyörű, és nem kellene szégyenkeznünk a kinézete miatt. Az üzenetet így, ezen a szórakoztató módon szeretnék átadni, döntsétek el ti, hogy sikerült-e nekik.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

feminizmus férfi

6 vitathatatlan dolog, amivel a feminizmus a férfiakat is segíti

A feminizmus a közhiedelemmel ellentétben nem nőuralmat jelent, hanem azt, hogy a férfi és a nő egyenlő jogokkal rendelkezik. Nos, mióta a nők is szavazhatnak és akár vadászpilóták is lehetnek, ez már a mi kontinensünkön adott, nem? Igen, a legtöbb kérdésben valóban így áll a helyzet, de a lehetőségek birodalma már más lapra tartozik.

Kattintsatok IDE a folytatásért!

Aki megujjazza a gyümölcsöket

Stephanie Sarley videóit nem csak az a 187 ezer ember ismeri, akik követik Instán, hiszen videóit rendszeresen lopják, rajzai pedig mindenhonnan visszaköszönnek – a szerzőjük feltüntetése nélkül. A videók nagyon egyszerű koncepcióra épülnek.

Adott egy félbevágott gyümölcs, amelyet Stephanie felülről videóz, miközben az egyik kezének ujjaival finoman simogatja a gyümölcs belsejét. Igen, úgy, ahogy azt minden nő szeretné. A videóknak egyébként egészen elképesztő nézettsége van, mindegyik alá több száz komment érkezik, akik közül

többen meg is köszönik neki a rendhagyó oktatófilmeket.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Lépjetek be a klitoriszklubba!

81 ezer ember nem tévedhet, nem igaz? Nos, ők mind követik a Club Clitoris profilt. Az alkotó, Meredith White hosszú éveken keresztül utálta a saját testét és szeretett volna inkább egy másikat. Rajzai segítettek abban, hogy elfogadja önmagát. Amikor a Club Clitoris Instagram-oldalra elkezdte posztolni is őket, akkor jött rá arra, mennyi hozzá hasonló nő létezik, akiket zavar vagy korábban zavart a testük, mert nem feleltek meg a média által közvetített, a realitástól elég távol álló ideálnak.

A vaginátok akkor is gyönyörű, ha a média mást mondd erről

– vallja Meredith, akinek képeit egyébként rendszeresen feljelentik, sőt, az Instagram-cenzúra többet el is távolított már közülük.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

virágéknál

„Victoria Beckhamnek is szőrös a lába valószínűleg” – Papp Virág azt rajzolja meg, amiről mások nem vesznek tudomást

„Keresem azt a csajt, aki csöcsöket, szőrös lábakat meg borostás hónaljakat rajzol! Légyszi linkeljétek, ha ismeritek!” Ez a kérés egy használt ruhát csereberélő Facebook-csoportban jött velem szembe, és mivel tudtam, kiről van szó, segítettem a megfejtéssel. Az illető Papp Virágot kereste.

A cikk folytatását itt olvashatjátok.

Erotikus botanika

„Borotválkozz meg!” – áll a felszólítás Luna Dietrich egyik fotója alatt. A képen egy nő fekszik, köldökétől combközépig látszódik. Vulváját buja mezei virágok takarják, egyszerű, szép kép, amely a természetességet, a testszőrünkkel való megbarátkozást hirdeti. Az, hogy ki milyen intimszőrzetet választ, annak is saját döntésnek kell lennie, nem pedig külső nyomásra kellene fazonírozni, nem igaz?

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Vulvagaléria

Szintén a sokszínűséget, a sokféleséget és a természetesség szépségét hirdeti a The Vulva Gallery Insta-oldal, ahol a képek alatt olyan leírások találhatók, amelyek minden angolul értő aggódó kamasz lánynak segítenek abban, hogy elfogadják a testüket, és megnyugtatják őket abban, hogy a puncijuk teljesen normális úgy, ahogy van. Nem kell azonnal átszabatni, fehéríteni, véglegesen szőrteleníteni.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

bikini

Szőrcsomó és bikinialsó: undorító, felszabadító vagy… természetes?

Mikor kezdtünk el beszélni a szeméremszőrzetről? Merthogy beszélünk, hála az égnek. És lassan – tényleg csak lassan – mintha a párbeszéddel az elmúlt másfél-két évtized elvárásai is kezdenének összeomlani. Már elfogadjuk, hogy az intimtest sokféle, és ezer és ezer oka lehet annak, hogy milyen frizurát választ egy nő „odalent”, és egyik döntés sem jobb vagy rosszabb a másiknál.

Korábbi cikkünk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek