Egyéb kategória

Egy szomorú időszak: ezen a napon szakít egymással a legtöbb pár

Észrevettétek már, hogy minden évben van egy-két szakítóhullám, amikor körülöttetek egyre többen lesznek hirtelen szinglik? Vagy az is lehet, hogy már ti is belekerültetek ebbe valamikor? Most kiderült, melyik az a nap, amikor a legtöbben válnak külön egymástól!

vous - 2016.12.08.
Egy szomorú időszak: ezen a napon szakít egymással a legtöbb pár

Ahogy közeledik a karácsony, mindenkit megérint egy kicsit az ünnepi hangulat. Nem mintha lenne más választásunk, hiszen már november elejétől ellepik a városokat a fényes dekorációk. Ilyenkor azt gondolnánk, a szerelmespárokat egy kicsit közelebb hozza egymáshoz ez az egész, de most kiderült, hogy ez közel sem így van. Minden évben akad ugyanis egy nap, amikor a legtöbben mondják ki a végét egy kapcsolatnak, és ez épp decemberre esik!

nem-latok-mar-ebben-perspektivat-a-legdurvabb-szakitos-sztorik-a-vous-lanyok-tollabol-vous-lanyok

„Nem látok már ebben perspektívát” – a legdurvább szakítós sztorik a VOUS-lányok tollából

Ugye megvan az az érzés, amikor évek múltán szembejön veletek fiatalkorotok nagybetűs szerelme? Aki darabokra törte a szíveteket, aki megalázott, aki faképnél hagyott és aki miatt hetekig otthon sírtatok. Az első kínos másodpercek után pedig eláraszt egyfajta boldog érzés és megnyugvás, hogy az akkor helyi menőnek számító szívtipró mára igazi nyakigláb-málészáj férfivá vált. A VOUS-lányok ezúttal a legdurvább szakítós sztorijaikat osztják meg veletek, amiket ITT olvashattok el!

A statisztika összeállításában a Facebook adatait használták fel, és az eredmények szerint ez az időpont nem más, mint december 11. De vajon miért pont ez a nap lett a sok közül? Egy párkapcsolati szakértő válaszolt a Daily Mailnek: szerinte leginkább azért, mert az emberek úgy vannak vele, nem szép dolog pont karácsonykor szakítani valakivel. Ha viszont ezt már egy ideje tervezik, és úgy érzik, hogy a párjukkal nem szeretnék hosszú távon folytatni a kapcsolatot, nem is akarnak ajándékokra költeni, vagy együtt tölteni az ünnepeket. Ezért a legideálisabb dátum épp ez nekik; hiszen így a karácsonyi sürgés-forgásban és az újévi bulik közben könnyen tovább tudnak lépni. Arról nem is beszélve, hogy január 1-től tiszta lappal kezdhetik az évet.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek