Így viseljétek 2017 színét, a lombkoronazöldet!

A Pantone kihirdette, hogy 2017 színe a greenery, vagyis a lombkoronazöld lesz. Adódik a kérdés: hogyan viseljük? Most ebben segítünk nektek, és azt is eláruljuk, melyik színtípusnak áll a legjobban!

A Pantone minden évben kihirdeti, melyik lesz a következő esztendő színe. Ennek pedig nagyon nagy súlya van, ugyanis erősen kihat a divat világára, úgyhogy érdemes egy szempillantást vetnetek a 2017-es év színére, a greeneryre, ami magyarra fordítva nagyjából annyit tesz: lombkoronazöld. (Ha kíváncsiak vagytok, hogyan készül a szín, ide kattintva megnézhetitek!)

Objektum doboz

De rögtön adódik a kérdés: hogyan viseljük? Kinek áll jól? Mi egyenesen a stylistunkhoz, Nyaka Dórihoz fordultunk a válaszokért.

Dóri szerint a lombkoronazöld kihívás elé állít minket, ugyanis szinte csak az ősz típusú lányoknak áll jól. Azonban akkor se keseredjetek el, ha nem ebbe a színtípusba tartoztok, ugyanis ha nem a felsőruházatban, hanem nadrágként vagy szoknyaként viselitek, akkor nem lőhettek mellé. Most össze is gyűjtöttünk pár lombkoronazöld szettet, amiből inspirálódhattok!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz