Egyéb kategória

Nektek is lehet olyan testetek, mint a VS-modelleknek – az angyalok elárulták a titkot

Mindig arról álmodoztatok, hogy egy nap ti is végigvonultok a kifutón, akárcsak a Victoria's Secret-modellek, de sajnos titeket nem áldott meg a sors olyan alakkal, mint őket? Itt az idő, hogy harcba szálljatok, és kemény edzéssel megszerezzétek az az alakot, amiben jól ériztek magatokat! Eddzetek úgy, mint ők, hogy angyalian mutassatok a saját kifutótokon! 

vous - 2016.12.09.
Nektek is lehet olyan testetek, mint a VS-modelleknek – az angyalok elárulták a titkot

Nemrég lezajlott a 23. Victoria's Secret Show, ahol idén is táthattuk a szánkat, milyen jól is néznek ki a híres szupermodellek. Erre az afterparty fotói természetesen még rátettek egy lapáttal, mi pedig, miután megnéztük őket, belenéztünk a tükörbe, majd elvonultunk egy csendesebb helyre sírni. MIÉRT NEM NEKÜNK VAN ILYEN ALAKUNK? – gondolhattuk magunkban, majd a genetikára meg a drága kezelésekre hivatkozva beletörődtünk helyzetünkbe. Pedig a VOGUE szerint nekünk is lehet olyan dögös testünk, mint Adriana Limának vagy Cindy Brunának, csak elég keményen kell edzenünk, és akkor meglesz az eredménye! Lássuk, hogyan tartják formában magukat a divatszakma legnagyobb csillagai.

Adriana Lima

Másfél hónappal a show előtt mindig elkezdek keményen ugrálóköltelezni, ezenkívül 10 éve bokszolok, ez amolyan szenvedély a számomra. Mivel a kifutón minden kényes terület jól látszik, különös figyelmet kell szentelnem nekik. Éppen ezért mindennap próbálok edzeni, hogy formában maradjak a show előtt! 

Objektum doboz

 Lily Aldridge

Év közben mindennap a Ballet Beautifulra tornázom, de természetesen a show előtt én is nagyobb figyelmet fordítok az edzésre. 

Objektum doboz

 Jasmine Tookes

Egész évben keményen edzek azért, hogy fitt maradjak, de egy hónappal a show előtt beiktatok még néhány edzést pluszban. Imádok guggolásokat csinálni, és rendszeresen végzek P90x edzéseket is. Az utolsó egy hétben pedig a heti 3 edzést felváltja a heti 7! 

Objektum doboz

 Alessandra Ambrosio

Én a Brazil Butt Lift órákra esküszöm. Úgy gondolom, hogy nekem nagyon sokat segített az évek alatt, de még mindig van hova fejlődnöm, ezért visszajáró vendég vagyok!

Objektum doboz

Josephine Skriver

Victoria's Secret-modellként muszáj egész évben formában lennem. A show előtt kevesebbet kardiózom, viszont több időt fordítok az alakformálásra. Ezenkívül bokszolni járok egy New York-i edzőterembe.

Objektum doboz

 Joan Smalls

Két tikos fegyverem a Muay Thai kickbox és a pilates. 

Objektum doboz

 Devon Windsor

A futópad és a konditerem nem nekem való. Kedvenceim a pilates, a shadow box és az ugrálókötelezés. De igazából minden jöhet, ami ötvözi a kardiót és az alakformálást!

Objektum doboz

Ming Xi

A titkom az, hogy mindennap keményen edzek egy órát a személyi edzőm segítségével.  Az edzéseim így változatosak, egy nap sem kell ugyanazt csinálnom!

Objektum doboz

Ha pedig egy teljes Victoria's Secret-edzésre vágytok, akkor ez a nektek való videó:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek