foto-fenykepezo-piros-sapka-lany

Ilyen képet vágnátok, ha valaki intim pillanatban fotózna le titeket

Az otthonotokban az a legjobb, hogy azt csinálhattok, amit akartok. Úgy értem, elővehetitek a kedvenc mackónadrágotokat, és feszengés nélkül meztelenkedhettek, terpeszthetitek a lábatokat a kanapén. És igen, olyasmiket is csinálhattok, mint az orrtúrás, szex a konyhapulton, vagy éppen kiosonhattok a virágot meglocsolni egy szál férfiingben.

Egy cseh fotós gondolt egy merészet, és pont ezekbe a nagyon intim pillanatokba mászott bele, és kattintotta le modelljeit egy-egy sokat megmutató helyzetben. A képsorozatnak a Váratlan látogatás címet adta, nos, a modellek arcán látni is, hogy eléggé meglepődtek, olyannyira, hogy néhányan leöntötték magukat ijedtükben kávéval, vagy éppen kiugrottak az erkélyükről. 

Nos, a képek szerintem zseniálisak, nagyjából én is így reagálnék, ha rám emelné valaki a fotómasináját, miközben reggel próbálok életet lehelni magamba. Persze a képek megrendezettek, viszont teljesen hitelesek, az a pici megjátszottság pedig még jót is tesz a képsorozatnak, hiszen jól magunkra ismerünk benne. Ugye, hogy ugye?

Forrás:
500px.com/fotografbeztalentu
Forrás:
500px.com/fotografbeztalentu
Forrás:
500px.com/fotografbeztalentu
Forrás:
500px.com/fotografbeztalentu

A teljes képsorozatot itt nézhetitek meg.