Egyéb kategória

Az első randin az ágyban kötöttetek ki? Nem biztos, hogy jó jel!

Vajon a szexuális vonzódás mennyire kulcsfontosságú az első randin? Van, aki szerint ha az első találkozónál nincs meg a letepernélek érzés, akkor jobb az egészet hagyni a fenébe, mert kémia nélkül nem lesz tartós a kapcsolat, hamar kihűl majd.

vous - 2016.12.10.
Az első randin az ágyban kötöttetek ki? Nem biztos, hogy jó jel!

YourTango szerzője kicsit másképp látja a dolgokat. Elismeri, hogy elementáris élmény belebotlani egy olyan emberbe, akivel az ágyban úgy passzoltok, mint még soha senkivel, és két hónapon keresztül ki se szálltok az ágyból, és csak akkor hagyjátok abba, ha beszakad az ágy, ám nem árt óvatosnak lenni. Ha ti is azok közé tartoztok, akik a villámcsapáson alapuló szexuális szikrát tartjátok mérvadónak, és akivel ez nincs meg, azt mellőzitek, akkor nem árt, ha néhány dologgal azért tisztában vagytok.

A forró szenvedélyt gyakran túlbecsülik

A szingli nők gyakran úgy érzik, az instant szenvedély többet ér egy tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolatnál. Éppen ezért némelyek élete könnyen az élvezet utáni hajhászássá válik, ami egy pizonyos pontig teljesen rendben van, de az élet azért ennél többről szól. Néha a valahová tartozás érzése – függetlenül attól, hogy tíz évig vagy örökkön örökké szól – felbecsülhetetlenül jó érzés. Persze nem olyan könnyű odáig eljutni, mint összehozni egy instant éjszakát.

Forrás:
istock

Nehéz észben tartani, hogy a szenvedély nem ugyanaz, mint a szerelem

Könnyen elbódítja a fejeteket a szenvedély, és könnyen gondolhatjátok azt két orgazmus között sikítozva, hogy igen, ez a szerelem. Nos, nem, ez csak egy állati jó szex, amit élvezzetek ki. Nagyon nehéz a kezdetek kezdetén, szenvedélyes érzelmekkel túlfűtötten meghatározni, hogy hol is vagytok egymás életében, mit is jelentetek egymásnak. A kölcsönös vonzalom teljesen mást jelent, mint igazán szeretni. Csak a jó szex kevés a párkapcsolathoz.

A szexuális vonalom ugyanis…

Elmúlik. Pont

A kémia előbb vagy utóbb alábbhagy. Elcsitulnak az érzések, és egyre kevesebbet nyúltok majd egymás teste után, a vad ágycsaták helyett beáll az unalom. Ekkor derül ki majd, hogy tényleg van-e egymással dolgotok. Ebből következik ugyanis a következő nagyon igaz pont:

A szenvedély nem jele annak, hogy egymásnak vagytok teremtve

Tök jó, ha odavagytok egymás minden porcikájáért, de akár tetszik, akár nem, ez nem a legfontosabb része kettőtök kapcsolatának. Fontosabb az, hogy tudtok-e együtt élni, boldogok vagytok-e együtt akkor is, ha hegyet másztok, vannak-e közös céljaitok, témáitok, jól kommunikáltok-e egymással. Ezek lesznek azok ugyanis, amelyek végül összekapcsolnak benneteket a legnehezebb időkben is.

donát

„Nekem is vannak hormonjaim” – Egy tisztasági fogadalmat tett fiú őszinte vallomása

Abba az irányba halad a világ, hogy mindent szabad, semmi sem elítélendő, és mindenről nyíltan beszélhetünk. Ezalól a szexualitás sem kivétel: egyre nyíltabb és őszintébb kommunikáció folyik ezen a téren. Ehhez a nyíltsághoz képest ma már az a kirívó, ha valaki úgy dönt, elutasítja a szexuális szabadosságot. Viola interjúját Prekopa Donáttal ITT olvashatjátok.

A kémia üldözése megnehezíti, hogy megtaláljátok az Igazit

Nincs azzal semmi baj, ha sokáig a szexi, macsó srácot keresitek, akinek láttán elönt benneteket a vágy, azonban könnyen leragadhattok ezen a szinten. A szerelem ugyanis ennél mélyebb dolog, és nem feltétlenül a duzzadó izmok és az orgazmushegyek mögött találjátok meg, hanem egy olyan srácban, aki úgy megnevettet, hogy könnyezni kezd a szemetek, vagy éppen a legnagyobb bajban is mellettetek van.

Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy várjatok a házasságig az első szexszel, se azt, hogy ne huncutkodjatok kedvetekre, csupán csak nem árt, ha ezeket a parányi igazságokat is észben tartjátok, tudtok róluk. 

Ajánlott cikkek