Egyéb kategória

3 csodaszer, ami gyönyörűvé varázsolja az arcbőrötöket

Két kérdésünk lenne hozzátok: Szeretitek kipróbálni a DIY-tippeket? És szeretitek tudni, hogy milyen összetevők alkotják az arcápolási kencéitek? Ha mindkettőre igen a válaszotok, akkor reméljük, ez a cikk a kedvetekre lesz!

vous - 2016.12.11.
3 csodaszer, ami gyönyörűvé varázsolja az arcbőrötöket

Ha otthon, a saját kis boszorkánykonyhátokban szerettek arcápolókat kotyvasztani, akkor a következő összetevőket legalább egyszer próbáljátok ki! Ezek talán kevésbé ismert alkotóelemek, de higgyétek el, remek választások lesznek.

arckrém

Bőrkárosító DIY-alapanyagok, amiket soha ne használjatok!

Sokszor futunk bele mi is olyan arcápolási DIY-tippekbe, melyeknél felhúzzuk a szemöldökünket, hogy komolyan ezt kellene a pofinkra tenni? Mi ezt tanácsolnánk nektek is, vagyis legyetek kétkedők, ha olyan alapanyaggal találjátok magatokat szembe, amit nem jó szívvel tennétek magatokra.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide.

1. Szantálfa

A szantálfa-illóolaj főként a sima arcbőrért felel, köszönhetően magas antioxidáns-tartalmának. Táplálja az arcbőrötöket, csökkenti a gyulladást, és egyaránt jó zsíros, valamint száraz bőrre.

Objektum doboz

2. Matcha

A matcha tea a japánok egyik kedvenc terméke, és lehet, mostantól a tiétek is ez lesz. A por állagú termék megőrzi a bőrötök természetes fényességét, és az antioxidánsai segítenek a szabad gyökökkel szemben.

Objektum doboz

3. Tömjén

A tömjén az egyik legjobb természetes antidepresszáns az aromaterápiában, de a bőrápolásban is kiemelt szerepet kap. Csökkenti a gyulladásokat, a pattanások számát, és megöli, valamint gátolja a baktériumok elszaporodását. Ja, és a ráncok ellen ezzel is küzdhettek!

Ajánlott cikkek