Egyéb kategória

Többé nem titok: ilyen ajándéknak örülnek legjobban az emberek

Tudjuk jól, hogy adni ezerszer jobb, mint kapni, na de mi van akkor, ha fogalmunk sincs, mi legyen a tökéletes karácsonyi ajándék? Egy felmérés most fényt derített a nagy kérdésre, és elárulja, minek örülnek a legjobban az emberek.

vous - 2016.12.11.
Többé nem titok: ilyen ajándéknak örülnek legjobban az emberek

Felmérésekből már kiderült, mi a legjobb időpont az ajándékvásárlásra, és már azt is tudjuk, hogyan lehet fillérekből meseszép csomagolást összehozni. A kérdés már csak az, hogy mit is adjunk. Hiszen a tökéletes meglepetést megtalálni nem kis meló, még akkor sem, ha nagyon jól ismerjük a rokonainkat. Egy új felmérésből most viszont kiderült, minek örülnek a legjobban az emberek: az eredmények szerint pedig nem másnak, mint az élményeknek!

karacsonyi-smink

Ez a lány 4 óráig készítette a tökéletes karácsonyi sminket

Eljött az évnek azon időszaka, mikor a sült gesztenye és a forralt bor illata elárasztja az utcákat, mikor a terek már ünnepi fényben úsznak, és mikor elkezdhetitek tervezgetni a karácsonyi sminketeket. Ez a lány legalábbis már elkezdte, és 4 órába telt, mire megvalósította.

A csodaszép sminket ITT nézhetitek meg közelebbről.

Oké, persze, ez így kicsit furcsa, hiszen ezt se becsomagolni, se a karácsonyfa alá betenni nem tudjuk. Mégis, a pszichológusok szerint a közös élményektől sokkal boldogabbak leszünk, megerősíti a kapcsolatokat, és az emberek is hálásabban tekintenek vissza rájuk, szemben a szimpla tárgyakkal.

Úgyhogy ezek alapján érdemes beruházni egy közös manikűrre/pedikűrre, masszázsra, mini vakációra, vacsira vagy akár különleges mozira, mert az ilyen élmények sokkal boldogabbá teszik a szeretteinket, és velük együtt minket is!

Forrás:
iStock.com
Ajánlott cikkek