Az év vége felé megszaporodnak a koccintós alkalmak, iszogatások és bulik, és ha mondjuk a családi karácsonyozás során nem is, de a céges bulin vagy szilveszterkor előfordulhat, hogy kicsit elszalad velünk a ló. Mire érdemes figyelni, hogy ne legyen filmszakadás, illetve hogyan nyalogassuk a sebeinket, ha mégis másnaposan ébrednénk?
A legfontosabb a megelőzés, vagyis okosan kell alkoholt fogyasztani. A cél az, hogy jól érezzük magunkat, és másnap ne kelljen se szégyenkeznünk, se fájós fejjel, émelygő gyomorral küzdenünk.
Nemcsak az elfogyasztott alkohol mennyisége számít, hanem az is, hogy mikor és hogyan isszuk.
Ezekre figyeljünk:
Italok, amiket egy bártender sosem kérne a pultnál
Mindannyiónknak van egy bevált itala, amit, ha elmegy szórakozni vagy beül a barátaival valahová, szívesen fogyaszt. Azonban kevesen gondolnak bele, hogy mi is lapulhat a pult mögött, hogy „honnan jön” az ital, mit érdemes rendelni, és mit nem. Most kiderül!
A cikk folytatása ITT jön!
A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!