Egyéb kategória

Azta! Egy kislány a múzeumban találta meg a hasonmását

Egy tizenhat éves kislány egy nem várt pillanatban, egy nem várt helyen talált rá az ikertesvérére. Épp osztálykiránduláson járt a Nemzeti Palotamúzeumban, amikor az osztálytársa „bemutatta” addig nem ismert hasonmásának.

vous - 2016.12.14.
Azta! Egy kislány a múzeumban találta meg a hasonmását

Egy iskolai osztálykiránduláson hova mentetek? Hát múzeumba. Mit csináltatok ott? Megnéztetek szépen minden festményt és szobrot. Az egészben talán az volt a legizgalmasabb, ha elveszett valamelyik társatok… Egy tizenhat éves kislánnyal azonban ennél sokkal viccesebb dolog történt a tajvani Nemzeti Palotamúzeumban.

múzeum kiállítás kultúra

A múzeumlátogatás alapjai, avagy hogyan legyen maradandó élmény?

A sok mai szórakozási lehetőség mellett a múzeumlátogatás egyre elavultabbnak tűnik, pedig valójában több előnye is van. Egyrészt kielégíthetitek vele kulturális igényeiteket, másrészt sokkal pihentetőbb élményt nyújt, mint mondjuk egy 3D-s mozi, ami rendesen igénybe veszi az idegeiteket. De hogyan használjuk ki a múzeumban töltött időt?

Azt eláruljuk itt!

Yuki haladt szépen a falon lógó portrék mellett, amikor az egyik osztálytársa hirtelen odahívta egy alkotáshoz, melyen a Yuan dinasztia császárnéja szerepelt. A kislány mikor meglátta azt, már tudta is, miért neki szóltak. A képre pillantva ő is észrevette, hogy az arca kiköpött mása az uralkodónőjének. Természetesen egy szelfi is készült a felfedezésről, mely a világhálóra is felkerült, és a netezők nagy kedvencévé vált. Yuki és a császárné „közös” fotóját már több mint 60 ezren osztották meg csak a Twitteren.

Íme a közös kép:

Objektum doboz

Még a híradóban is beszámoltak a kislány történetéről:

Objektum doboz

Persze a mémek most sem maradhattak el:

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek