Egyéb kategória

Viccet csináltak a beteg lányból, de ő nem hagyta magát

A vicces mémek korát éljük, az internet pedig tele van kreatív, humoros képekkel. Ezzel nincs is baj, egészen addig, amíg nem megy át megalázásba; egy betegségtől szenvedő lány ugyanis épp így járt, és ennek hangot is adott.

vous - 2016.12.15.
Viccet csináltak a beteg lányból, de ő nem hagyta magát

Elég egyetlen kép, és máris tönkremehet valaki élete. Emlékeztek még arra a modellre, akinek a fotójához egy kamusztorit gyártottak a neten, és emiatt a munkáját, sőt a barátait is elvesztette? Most egy fiatal lány, Lizzie Velasquez lett az internetes trollok áldozata, akik egy viccesnek szánt mémmel alázták meg őt.

Objektum doboz

Michael azt mondta, találkozzunk a fa mögött egy kis mókázásra. Már egy ideje késik, betaggelné valaki, hogy itt várom?

Lizzie egy ritka betegségtől szenved, aminek következtében a teste nem képes eltárolni a zsírt, így a külseje eltér az átlagtól. Amikor meglátta a képet, rögtön megosztotta az Instagram-profilján egy inspiráló szöveggel együtt.

„Nem áldozatként írom ezt a posztot, hanem azért, hogy felhívjam a figyelmet. Mindegy, hogyan nézünk ki, vagy hány kilók vagyunk, a nap végén mindannyian emberek vagyunk.”

Lizzie őszintén leírta, hogy mennyire borzalmas, amikor valaki görget le a Facebookon, és szembetalálja magát egy ilyen fotóval. Ezt az érzést még az ellenségének sem kívánja. A bejegyzésre több ezer lájk érkezett, és rengetegen kommenteltek a lánynak arról, hogy mennyire együttéreznek vele, és támogatják.

Objektum doboz

Nem ez az első alkalom, hogy Lizzie-t támadják a neten, pár éve a lány egy YouTube-videót fedezett fel benne saját magával, a „világ legcsúnyább nője” címmel. Akkor online kampányt indított a netes bántalmazás ellen, és azóta is kiáll a hozzá hasonló emberek mellett.

Ajánlott cikkek