Egyéb kategória

7 testrészünk, ami teljesen hasztalan – jobb lenne, ha nem is létezne

Hihetetlen, de vannak olyan testrészeink, amik ha nem léteznének, mi akkor is boldog és egészséges életet tudnánk élni. Sőt, tulajdonképpen még rosszabbul is járunk, hogy vannak, ezek nagy része vonzza a betegségeket, fertőzéseket. 

vous - 2016.12.16.
7 testrészünk, ami teljesen hasztalan – jobb lenne, ha nem is létezne

Íme 7 testrészünk, amik teljesen feleslegesek! 

Bölcsességfog

A bölcsességfogaknak tulajdonképpen nincs már helye a szánkban. Az emberek többségének általában 17 és 25 év között nőnek ki, ezeket sokszor ki is húzzák.

Fülizmok 

A füleinkben is vannak izmok, csakúgy, mint a nyulaknak vagy a kutyáknak, azonban mivel a legtöbb ember nem képes mozgatni a fülét, így teljesen hasztalanok.

Testszőrzet

Az őseinknek nyilván szükségük volt testszőrzetre, ez megvédte őket, valamint melegen is tartotta, nekünk valójában már nincs rá szükségünk.

borotva szőrtelenítés borotválkozás

Csupasz vagy bozontos? – Állítólag tombol a testszőrforradalom 

Hideg gyanta, meleg gyanta, borotválás, szőkítés, epilálás, csipesz, szőrtelenítő krém – dolgok, amiket szinte mindenki használ. Aki nőből van, az életében legalább egyszer döntött már úgy, hogy valahonnan valamilyen mennyiségű szőrt eltüntet. Ez mindenkinek a magánügye kéne hogy legyen – de ha valami, hát a női test szőrösödése teljes mértékig az arcunkba van tolva. Most épp a létező legtermészetesebb valójában: hódít a szőrös hónalj.

ITT találjátok a folytatást.

Mandulák

A mandulák részét képezik a nyirokrendszerünknek. De semmi célt nem szolgálnak, viszont hajlamosak a fertőzésekre, és a rák is megtámadhatja őket. Általában ezeket is kiveszik az orvosok.

Férfimellbimbó

Mivel a férfiak nem szoptatnak, nekik teljesen felesleges a mellbimbó, pusztán azért van nekik, mivel a magzat kezdeti sablonja a női test. 

Farokcsont

Egyes elméletek szerint az őseinknek szüksége volt rá, segített nekik az egyensúly megtartásában.

mell

6 meglepő testrész, amit a nők feltöltenek

Manapság már egy szépészeti beavatkozás annyi, mint hogy lemegyünk egy pohár tejfölért a közértbe. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, volt, van és lesz. Amíg a nők jól érzik magukat AZ EGÉSZSÉGES szépészeti műtéttől, addig én támogatom. Maradjunk ezen a vonalon, és álljunk meg a feltöltés nevű megállónál. Ahogy gondoljátok, a feltöltés az öregedést hívatott lassítani, azonban azt biztosan nem gondoljátok, milyen meglepő helyeket akarnak fiatalítani ma a nők. A cikk folytatása ITT jön!

Epehólyag

Semmi szerepe nincsen, hajlamos a fertőzésekre és a rákra, tehát ha úgy vesszük, rossz is.

Ajánlott cikkek