Egyéb kategória

Ezt a 3 dolgot azonnal tüntessétek el az asztalotokról, ha nem akartok boldogtalanok lenni!

Nem véletlenül hallottuk kiskorunkban annyiszor, hogy az íróasztalon mindig rendnek kell lennie. Igaz, akkor még a fegyelemre és a rendszeretetre való nevelés miatt hangoztatták a szüleink, mi pedig most a boldogságotok érdekében szólnánk pár szót. Nem értitek, hogy jön ez ide? Tekerjetek lejjebb!

vous - 2016.12.17.
Ezt a 3 dolgot azonnal tüntessétek el az asztalotokról, ha nem akartok boldogtalanok lenni!

Korábban, ebben a cikkben írtam nektek arról a 3 dologról, ami jó, ha az asztalotokon van, mert általuk gördülékenyebben megy majd a munka. Most pedig azt veszem górcső alá, hogy melyik az a másik 3, amitől ideje megszabadulnotok, mert csak boldogtalanná, feszültté és bosszússá tesznek titeket.

1. Papírok

Igen, van, amikor jobb a nyomtatott verzió, mint az online, de például a kiadások/bevételek listáját nem kell évekre visszamenőleg felhalmozni az asztalotokon. Elég, ha egy táblázatban megvan a gépeteken, a papírkupac csak bosszantani fog benneteket. Az önéletrajzokra ugyanez vonatkozik…

2. Üres íróeszközök

Ne halmozzátok fel a már kifogyott filceket és tollakat, ugyanis amikor S. O. S.-ben kellene valamit leírnotok, és egy ilyen után nyúltok, hát… biztosan el fog hangazni egy-két szép szó. Cseréljétek újakra a régieket, pár tökéletes darabnál többre nem lesz szükségetek.

íróeszköz toll hámori zsófia

Egyik fotósunknak, Zsófinak ez biztos nehezen menne…

„Ha rosszkedvem van, elhúzok a legközelebbi papír-írószer boltba, és több ezer forint értékben veszek egy csomó tollat. Olyan mértékű a függőségem, hogy ha egy tollat adnak a kezembe, már ránézésre pontosan meg tudom mondani, hogy milyen típusú papírra a legjobb vele írni.”

A függőségéről tovább mesél itt.

3. Cetlik

Cukik a színes, ragadós cetlik mondjuk vizsgaidőszak idején a szobátok megannyi pontján. De nem kell a monitorra, a lámpára és egyéb dolgokra pakolgatni belőle a munkahelyeteken, mert így a rajtuk szereplő információk csak összekeverednek a fejetekben, átláthatatlan lesz az egész.

Ajánlott cikkek