Egyéb kategória

Dolgok, amik ijesztőbbek, mint egy horrorfilm

A horrorfilmek általában ijesztőek, hiszen ez a dolguk, de nagy megnyugvást ad nézés közben, hogy ez nem a valóság. A hétköznapi életben viszont akad néhány dolog, ami legalább ennyire ránk tudja hozni a frászt; most összegyűjtöttem egy-két apróságot, ami sokkal ijesztőbb, mint egy horror!

vous - 2016.12.18.
Dolgok, amik ijesztőbbek, mint egy horrorfilm

1. Ha megjelenne az új Facebook-funkció…

Képzeljétek csak el, milyen lenne, ha egyik napról a másikra a Facebook kijelezné az adatlapotok látogatóit. Végül is volt már erre példa, lásd Myvip. Ha erre sor kerülne, az sokkal durvább lenne, mint bármelyik horror; pláne akkor, ha titokban megnézegetitek az exeteket, az új barátnőjét vagy a jelenlegi pasitok volt csaját. Ki az, aki rögtön törölné a profilját?

Objektum doboz

2. Összefutni a volt pasival, amikor a legrosszabbul néztek ki

Nagyobb táska van a szemetek alatt, mint a vállatokon, a hajatokat is este tervezitek megmosni, és sminkre se volt időtök. Az univerzum szerint ez a tökéletes alkalom arra, hogy összefussatok az exetekkel, aki épp egy randi kellős közepén van. Feltűnés nélkül, észrevétlenül eliszkolni a legidegőrlőbb jelenet.

Objektum doboz

3. Buli utáni reggel

Egy hatalmas buli után az egyik legijesztőbb dolog, ha a táskátokat áttúrva sem találjátok a telefonotokat, a kedvenc sapkátokat vagy az irataitokat. Rögtön kezdetét veszi a pánik, hogy biztos elvesztettétek, és soha az életben nem látjátok őket viszont – míg megtaláljátok a kabát zsebében. Na ez ám az igazi megkönnyebbülés!

Objektum doboz

4. Hol vannak a milliók?!

Karácsonyi bevásárlás a rokonoknak, meg akkor már nektek is egy-két apróság – nálatok is ez volt a legfőbb mottó, amikor bementetek egy boltba? Az igazi rémtörténet csak akkor veszi kezdetét, amikor megjön az SMS a bankszámlaegyenlegetekről, és szembesülnötök kell vele, hogy még mindig nem küldött egyetlen jótét angyalka sem milliókat a kártyátokra.

Objektum doboz

5. Elzárva a külvilágtól

„Nincs internetkapcsolat” – a modern világ legijesztőbb mondata. Főleg akkor, ha épp a kedvenc sorozatotok évadzáróját akartátok megnézni, hogy megússzátok a spoileráradatot. Most már késő!

Objektum doboz

6. Félresikerült poszt

Nagyon tetszik nektek egy srác a munkahelyről, és épp új fotót töltött fel Facebookra, amit rögtön le kell printscreenelni, és átküldeni a barátnőtöknek. Ebből két ciki végkifejlet lehet: az egyik, hogy félrenyomtok, és valaki másnak külditek a fotót, a másik pedig, hogy megfeledkeztek róla, és amikor a srác valamiért megnézi a képeket a telótokban, megpillantja saját magát…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek