A körömlakklemosó károsabb, mint gondolnátok

Egyszerű körömlakkos DIY-ötletek, nem csak karácsonyra!

Ha ti már váltottatok géllakkra, esetleg műkörömre, akkor a régi körömlakkjaitok csak porosodnak a polcon, ugye? Ne hagyjátok kárba veszni őket, használjátok fel a barátnőtök, az édesanyátok vagy bárki más ajándékánál! Mégis hogyan? Hát így!

Emlékeztek még Takács Nóra egyik tavalyi videójára, melyben körömlakkal dekorált ki bögréket? Nem? Akkor mindenképp pótoljátok előbb, ugyanis a következőkben hasonló módszerre épülő DIY-ötletekről olvashattok majd.

Objektum doboz

1. Étkészlet

Most már tudjátok, a bögrék miként készülnek, így csinálhattok melléjük tányérokat, evőeszközöket, tálakat vagy épp kancsókat.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

2. Kaspó

Imádjuk az egyszínű dolgokat, de nem kell szigorúan ragaszkodni a letisztultsághoz. Válasszatok olyan árnyalatú körömlakkokat, melyek passzolnak a kaspóitok színéhez, és nem kell mindet, de egypárat alakítsatok át. Biztos vagyok benne, hogy remekül fel fogja dobni az összhangot!

Objektum doboz

3. Szappanadagoló

Ha a nappali után szeretnétek valamit elkészíteni ezzel a módszerrel a fürdőbe is, akkor erre jó ötlet lehet például a folyékony szappan tartója. 

Objektum doboz

4. Sminkecset, sminkecsettartó

Akár magatoknak, akár a legjobb barátnőtöknek is készítitek el a márványos sminkecsettartót, tuti szuperül fog festeni a pipereasztalon! Amennyiben fehér nyelű ecseteket használtok, mártsátok azokat is a festékes vízbe, viszont ha sötétek, akkor ne, azokon sajnos nem fog olyan jól mutatni ez a technika.

Objektum doboz

5. Gömbök

Ne ragaszkodjatok a karácsonyi díszeknél se az egyformasághoz. A színes és/vagy az átlátszó gömbökön is szép lesz a körömlakkok kombinációja.

Objektum doboz