smink-szepsegapolas-ecset

5 szépségtrend, ami 2017-ben már ciki lesz

A szépségtrendek jönnek és mennek – de melyek azok, amiktől 2017-ben végleg elbúcsúzunk? Mutatjuk!

Minden évben újabb és újabb szépségtrendek bukkannak fel – akadnak köztük olyanok, amik éveken át hódítanak, de olyanok is, amelyekre pár hét múlva már nem is emlékszünk. A She Finds most összegyűjtötte azokat, amiktől 2017-ben elbúcsúzunk. Íme a lista!

1. Őrült highlighterek

Bár a szivárvány-highlighter káprázatos volt, inkább az Insta-képeken mutat jól, a valóságban azonban már túl extrém. 2017-ben inkább a természetes ragyogásé lesz a főszerep.

Objektum doboz

2. Rendhagyó szépségeszközök 

Alapozás zoknival? Kontúrozás villával? Hajgöndörítés tamponnal? Ezeket megnézni valóban szórakoztató, de inkább használjátok a hagyományos eszközöket, hiszen nem véletlenül azokat ajánlják a szakemberek.

Objektum doboz

3. 100 réteges kihívások

Ugye emlékeztek még arra, mikor egy lány 100 réteg önbarnítót kent magára? Vagy amikor valaki 100 réteg arcmaszkot tett fel? Az őrületnek azonban 2017-ben vége!

Objektum doboz

 4. Unikornissmink

Továbbra is imádjuk az unikornisokat, és a színes smink valóban gyönyörű, de azért a valóságban kicsit sok.

Objektum doboz

 5. Művészet az ajkakon

Kétségtelen, hogy ez valóban műalkotás, de a művészetet inkább a vásznon éljük ki. Az ajkainkra használjunk inkább átlagos rúzsokat, hogy ne akadályozzanak minket a hétköznapi dolgokban, mint az evés és az ivás.

Objektum doboz

Összességében tehát azt mondanám, hogy főként azoktól a szépségtrendektől veszünk búcsút jövőre, amelyek ugyan nagyon érdekesek, a valóságban nem állják meg a helyüket, csak Instagramon. Úgyhogy helló, 2017, helló, természetesség!