Egyéb kategória

5 tipp, hogy sikerüljön betartani az újévi fogadalmakat

„Újévi fogadalom? Áhh! Minek? Úgysem tartom be!” – ugye számotokra is ismerősen csengenek ezek a mondatok? Ha igen, akkor ne menjetek sehova, megnézzük, milyen módszerekkel tudjátok teljesíteni a teljesíthetetlent, azaz betartani az új esztendőre tett ígéreteket.

vous - 2016.12.22.
5 tipp, hogy sikerüljön betartani az újévi fogadalmakat

1. Kell egy naptár és egy ütemterv

Azt vettem észre, hogy az utóbbi időben hatalmas népszerűségnek örvendenek a határidőnaplók. Főleg a nők körében a szebbnél szebb borításúak. Én már megvettem a sajátomat, és arra ösztönöznélek benneteket, hogy ti is tegyetek így! Aztán ha megvan a kis csoda, mindig írjátok bele a programjaitokat előre, osszátok be a napjaitokat logikusan, hogy ne mondhassátok azt: nincs időm semmire.

Forrás:
Pexels

2. Szerezzetek egy partnert!

Félreértés ne essék, nem a szerelmi életetekbe akarok most beleavatkozni, sokkal inkább a sporttal ápolt kapcsolatotokba. Ha mindig megfogadjátok, hogy jövőre rendszeren fogtok sportolni, majd az egész lelkesedés nem tart tovább pár hétnél, akkor szükségetek lesz egy társra. Motiválni fogjátok egymást, illetve nem engeditek majd a másiknak, hogy lemondja a találkozókat.

3. Posztoljatok!

Meg fogtok lepődni, ugyanis sokszor írtunk arról, hogy mit nem kellene megosztani a világhálón, de úgy tűnik, hogy most megdől a papírforma. A PureWow szerint ugyanis ha kiraktok egy képet az egészséges táplálkozásotokról vagy az edzőtermi sikereitekről, akkor tovább fenntarthatjátok a motivációtokat. De ne essetek át a ló túloldalára, csak egy platformot használjatok erre a célra, és elég napi egy kép ebben a témában.

Forrás:
Pexels

4. Húzzatok egy határt!

Ne csak azt jelentsétek ki, hogy 2017-ben le fogtok fogyni, mondjatok egy konkrét összeget, hogy mennyivel vagy mennyire szeretnétek karcsúsodni. Ugyanez vonatkozik az élet más területeire, ha például a nyelvvizsga van tervben, akkor már most nézzétek meg az időpontokat, amelyekre jelentkezni lehet majd, és válasszatok ki egyet, hogy tudjátok mihez tartani magatokat.

5. Jutalmazzátok meg magatokat!

Találjatok valamilyen aprócska jutalmat magatoknak, amellyel megünnepelhetitek, hogy elértétek a kitűzött célt. Azonban ne essetek túlzásba, mert könnyen kárba veszhet a befektetett kemény munka.

2017

Ha csak egy dolgot fogadtok meg, ez legyen az: vásároljatok másképp!

Vészesen közeleg az év vége, már javában gondolkozunk az újévi fogadalmainkon. Mi lenne, ha idén valami olyat ígérnétek meg magatoknak, amivel a környezeteteknek is segíthettek?

A cikk folytatását itt találjátok meg.

Ajánlott cikkek