Egyéb kategória

Ragyogjatok úgy, mint Beyoncé! – Így viseljetek fényes, flitteres ruhát az ünnepekkor (is)!

Az amerikai filmeknek és trendeknek köszönhetően itthon is egyre népszerűbbek a karácsonyi csúnya pulcsik, pedig az ünnepek közeledtével nem feltétlen kell mindenkinek Mr. Darcyvá és Bridget Jonesszá válnia. Van, aki szívesebben lenne Beyoncé és csillogna tetőtől talpig. Ha ti is ezt a tábort erősítitek, most figyeljetek!

vous - 2016.12.23.
Ragyogjatok úgy, mint Beyoncé! – Így viseljetek fényes, flitteres ruhát az ünnepekkor (is)!

Egy kis túlzással, de lassan két táborra oszlanak az emberek karácsonykor (is): azokra, akik csúnya pulcsiba bújnak, és akik flitteres dívákká változnak. Természetesen mindkét verziónak megvannak a maga előnyei és hátrányai: míg egy csúnya pulcsin egész este viccelődhetünk, és baromi kényelmesen érezhetjük magunkat, addig egy flitteres miniruhában nonstop gyűjthetjük a bókokat. Mivel egy kötött pulóverrel nehéz mellélőni, és titkon mindenki vágyik egy kicsit a csillogásra, így mi azt javasoljuk, idén decemberben igenis szerezzetek be egy dívás darabot! 

Csillogás ide vagy oda, ezekre mindenképp figyeljetek!

  • Ha féltek a túlzott csillogástól, válasszatok bőr vagy bőrhatású nadrágokat, szoknyákat, amik habár egy kis „fényt” adnak a szetthez, mégsem túl kirívóak.
  • Ne feledjétek, egy flitteres ruhához mindig visszafogott kiegészítőket válasszatok. Elég, ha a ruha ragyog, ne öltözzetek karácsonyfának!
  • Nem kell hogy mindenki flitterben feszüljön az ünnepek alatt. Ha úgy érzitek, távol áll tőletek a tetőtől talpig csillogás, válasszatok egy fényes, metálos hatású blézert vagy szoknyát, és máris visszafogottabb, de trendi az összhatás.
  • Sőt, ha ti ennél is szolidabb stílusban nyomulnátok, koronázzátok meg a kis feketéteket egy gyönyörű metálos vagy épp bársonyhatású cipővel!
  • Egy túlzottan csillogó, flitteres vagy fényes ruhánál kerüljétek a statement nyakláncokat. Igen, továbbra is divatosak, de jobb, ha a „kevesebb, több” elvét követitek!
  • Habár van, aki szerint „tiszta kétezres évek”, az arany és a fekete továbbra is tökéletes kombó. Ha kísérletezős kedvetekben vagytok, teszteljétek, hogyan mutat az arany & ezüst vagy az arany & zöld kombinációja. Higgyétek el, nem fogtok csalódni! 
  • Apropó, arany! Ne feledjétek, ha a ruhátoknak hála mindenetek csillog-villog, kerüljétek a durva partisminket. Maradjatok a tusvonalnál, a füstös szemeknél, a csillámpor pedig maradjon a neszesszerben!
Nyaka Dóri

Nyaka Dóri, a NORIE-Team stylistjának tippjei

„A flitteres ruhák alapvetően mindenkinek jól állnak, ráadásul ünnepekre tökéletes választás lehet. Érdemes odafigyelni arra, hogy mindig csak a felsőnk vagy az alsóruházatunk csillogjon, a kettőt ne párosítsuk. Egy flitteres, fényes darabhoz válasszunk inkább egy visszafogott alsót vagy felsőt. Emellett a cipő is csilloghat, de akkor a nadrág már ne, és szintén ne válasszunk fényes, csillogó cipőt egy csillogó ruhához, mert az már sok lenne.”

Dóri korábbi cikkeit ITT olvashatjátok, vagy követhetitek a Facebookon!

3, 2, 1 – irány a bolt, és csillogjatok!

1.Mango 2.H&M 3.Zara 4.Mango 5.H&M 6.Zara 7.Zara 8.Zara 9.Mango 10.Zara

1. Mango 2. H&M 3. Zara 4. Mango 5. H&M 6. Zara 7. Zara 8. Zara 9. Mango 10. Zara
Forrás:
VOUS
takács nóra szilveszter

Szilveszteri buliruhák, amiket imádni fogtok az év utolsó éjszakáján – NORIE-blog

„Emlékszem az első szilveszterre, amit a családom nélkül tölthettem. Már karácsonykor kiugrottam a bőrömből az izgalomtól. Aztán szépen lassan inkább baráti összejövetelekké szelídültek a szilveszteri bulik. Egy dolog viszont nem változott: a ruhák iránti szenvedély. Mindig szeretek ilyenkor szépen felöltözni, legyen szó akár a legkisebb buliról is” – mesélte tavaly Takács Nóra. Ha kíváncsiak vagytok az ünnepi NORIE-blogra, IDE kattintsatok!

Ajánlott cikkek