gyémánt

A leggyönyörűbb körömtrend, amit valaha láttunk: hódít a gyémántmanikűr

Már most megőrülünk a legújabb körömtrendért. Nem túlzás azt állítani, hogy az egyik leggyönyörűbb, amit valaha láttunk. Meg kell ismernetek a gyémántmanikűrt!

2016 legnagyobb körömtrendje kétségkívül az üvegmanikűr volt. Imádtuk, hogy finoman csillog, feltűnő, de mégis elegáns, minden alkalomra jó választás. 2017-ben viszont az üvegkörmök felturbózott változatáért őrülünk majd meg:

hódít a gyémántmanikűr!

emcsi

Kaland a köbön: gyémántot csiszoltam!

Nem a gyémánt a legjobb barátnőm. Mégis vele karöltve csináltam meg életem első riportját nektek. Izgulás, eső, izgulás, jókedv, és még mindig eső. Ez jellemezte azt a napot, amikor útnak indultam, hogy csináljak valami olyat, amit eddig még soha. Gyémántgyűrűt próbáltam és gyémántot csiszoltam. Jelentem: összebarátkoztunk.

Vajon Emcsi mekkora kárt okozott? ITT kiderül!

Valójában a gyémántmanikűrnek semmi köze a drágakőhöz. Hasonlóan az üvegmanikűrhöz, ennél a technikánál is egy holografikus fólia kerül a körömre, ez adja a gyémántos ragyogást. A legjobb benne, hogy a gyémántmanikűr a rövid, szolid körmökön mutat a legjobban. Mi már most imádjuk, annyira gyönyörű!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz