highlighter smink

Pénisztusvonal és lábujjkontúr – 2016 legabszurdabb szépségtrendjei

2016-nak rengeteg szuper szépségtrendet köszönhetünk, DE felütötte a fejét pár olyan is, amiket nem igazán tudtunk hova tenni. Ezek általában nem tartottak sokáig, hamar lecsengtek, mégis meghökkentő, hogy voltak/vannak követőik. Most összegyűjtöttem nektek azokat, amiktől idén mi a leginkább kiakadtunk.

#5 Szőrös körmök

A szőrös köröm a New York-i divathéten debütált, hála Jan Arnoldnak, a CND körömlakk társalapítójának. A körömtrendre persze rá is kattantak a divatkövetők, de hála az égnek a trendhullám nem tartott sokáig. Mi nem nagyon értettük, mit ettek rajta.

Objektum doboz

#4 Lábujjkontúr

Hála a kontúrozás királynőjének, Kim Kardashiannek a sminkmesterek ma már mindent, de tényleg mindent kontúroznak. De akárhogy is próbáljuk, nem tudjuk megérteni, hogy a lábujjkontúrnak mi értelme volt. Talán már a lábfejünk is kövér? Nem értettük akkor sem, most sem értjük...

Objektum doboz

#3 Skorpióköröm

Sok bizarr körömtrendről írtunk már nektek, de ez mindenen túltesz: Mexikóban a halott bébiskorpiók ugyanis körömékszerként kerülnek forgalomba. Először Lupita Garcia készített ilyen körmöket, és a skorpiómanikűr azóta is egyre népszerűbb.

Objektum doboz

#2 Hajgöndörítés tamponnal

A videóban végignézhetitek, amint egy lány két doboznyi applikátoros tamponra feltekergeti a tincseit, és közben hullámcsattal rögzíti mindet. Amint végzett a csavargatással, jöhet egy zuhanysapka és egy kis várakozás. És hogy működött-e a technika? Hát... ha pudlifrizurára vágytok, akkor igen!

Objektum doboz

#1 Pénisz-tusvonal

A tusvonal gyakorlatilag örök divat, ezért nem csoda, ha egy kicsit fel szeretnénk dobni, de a legújabb sminktrenden azonban kiakadtunk, ugyanis az a lényege, hogy egy péniszt rajzoljatok a szemetekre. De mégis ki talál ki ilyet? És miért? De tényleg, MIÉRT? Mi nagyon nem értjük...

Objektum doboz