Egyéb kategória

Ezek a mesebeli tetkók visszarepítenek a gyerekkorotokba!

Ó, te jó ég! – sóhajtottam fel, mikor rábukkantam ezekre a tetkókra, amit most meg is osztok veletek. Az egész gyerekkorom megelevenedett tetoválásról tetoválásra haladva, nem is csoda: mind könyv- és rajzfilmfigurát ábrázol.

vous - 2016.12.25.
Ezek a mesebeli tetkók visszarepítenek a gyerekkorotokba!

Emlékeztek még, mikor suli után hanyatt-homlok rohantatok haza, hogy elérjétek a Sailor Moon kezdését? És arra, hogy hétvégén milyen jó volt kakaószürcsölés közben nézni a Disney-meséket? Micimackó kalandjait, a Bolondos dallamokat, a Kacsameséket, nekem a kedvencem egyértelműen Goofy volt. Sajnálom, hogy ezeket a meséket nem adják már, szerintem ideje lenne elkezdeni egy nosztalgia pizsipartit, amikor csak és kizárólag régi meséket nézünk. Jó hír viszont, hogy januárban moziban nézhetitek a Sailor Moon sztorit, le ne maradjatok róla!

disney mese

A VOUS-lányok elárulták, mi a kedvenc animációs meséjük!

Gyakorlatilag – felnőtt létünkre – úgy faljuk a meséket, mint kacsa a nokedlit, de persze ezek közül sem mindegy, hogy milyet! Minden VOUS-lánynak megvan a maga kedvence, Mojzi például japán animációkat néz, Sophie a PC stílusú darabokért van oda, és persze a Disney sem marad ki a felsorolásból.

Csemegézzetek a kedvenceink közül, most az ünnepek alatt pont lesz időtök megnézni az összeset!

De most nosztalgiázzatok ti is, hátha rábukkantok a kedvencetekre. Ezek az emberek annyira imádták a magukét, hogy a testükre is varratták, így biztos sohasem felejtik el, milyen volt gyereknek lenni.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek