Egyéb kategória

Nők vallottak: ezért maradtak a pasijukkal megcsalás után

Ha egy párkapcsolatban törés – azaz megcsalás történik –, két választásotok van: szakítotok vagy maradtok. A józan ész azt diktálja, hogy szakítsatok, persze az élet nem ezt igazolja vissza, hanem azt, hogy sokan maradnak, és újrakezdik. 

vous - 2016.12.25.
Nők vallottak: ezért maradtak a pasijukkal megcsalás után

Women's Health magazin cikkében öt nő vallott arról, hogy ők igenis a maradás mellett döntöttek megcsalás után, és nem bánták meg.

Shelly: „Rengeteget jártunk terápiára”

Shelly férje teljesen röhejes módon bukott le. Együtt kerestek egy fotót a férje telefonjában, ám egyszer csak egy ismeretlen nő képe bukkant fel a semmiből. A férj egyből bevallotta, hogy viszonyuk volt egy évig. „Teljesen összeomlottam, de az első gondolatom az volt, hogy egy szakembert kell keresnünk” – emlékszik vissza Shelly, és valóban így is tettek. Hetente egyszer jártak párterápiára sokáig, és utólag egyáltalán nem bánja, hogy így döntött.

A férjem azóta megváltozott. Abbahagyta a hazudozást, és őszintén beszélgettünk. Ez segített jobbá tenni a dolgokat.

Judy: „Szünetet tartottunk”

Ebben a kapcsolatban Judy volt a tévelygő fél, egy kollégájával kavarodott össze. Csak néhány alkalommal történ meg a dolog, aztán Judy nem bírta tovább, és elmondta a férjének, hogy mi történt. A férfi azonnal kiköltözött, és körülbelül három hónapig éltek külön. „Ezalatt önvizsgálatott tartottam, megpróbáltam dolgozni magamon, rájönni, hogy mit rontottam el, miért jutottunk el a megcsalásig” – mesélte a nő a magazinnak. Miután sikerült zöld ágra vergődnie magával, visszakönyörögte magát a férjéhez, és azóta együtt vannak.

szerelem párkapcsolat

Milyen egy párterápia?

Ha nem voltatok még, és kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok el Panni és Dani történetét, akik majdnem szakítanak, ám végül úgy döntenek, hogy megpróbálják megmenteni a kapcsolatukat, belevágnak egy párterápiába.

Itt tudjátok követni kapcsolatuk alakulását terápiáról terápiára.

Victoria: „Mindketten félreléptünk”

„Megcsaltam, ő visszacsalt” – kezdődik Victoria története. Végül azonban mindketten úgy döntöttek, hogy maguk mögött hagyják a múltat.

Tizenöt éve vagyunk együtt, ennyi idő alatt történnek dolgok. Ez nem jelenti azt, hogy vége a kapcsolatnak, csak hogy valami elromlott.

– vallja. Elmentek terápiára, ennek már hat éve. Kapcsolatuk azóta erősebb, mint valaha volt.

Rachel: „Hittünk a szerelmünkben”

Rachel egy munkahelyi utazás során keveredett egyetlen alkalommal kapcsolatba egy idegennel. Hónapokkal később árulta el a férjének, aki dühös lett, de megbocsátott.

Mélyen a szemembe nézett, és azt mondta, hogy  a szeretet, amit irántam érez, elnyomja a haragot.

– idézi fel a múltat Rachel. Dolgozni kezdtek a kapcsolatukon, és azóta megerősödött köztük a bizalom.

Forrás:
istock

Danii: „Mi még dolgozunk rajta”

Jóval nehezebb erről nyilatkozni, ha valaki éppen nyakig benne van. „Mindenki azt mondja, hogy amikor megcsalnak, akkor össze kell csomagolni a dolgaidat, és menni kell, de ez nem ilyen egyszerű.” Danii férje hat hónappal az esküvő után csalta meg őt, sőt, az is kiderült, hogy társkeresőzik. Hiába bizonygatja, hogy nem teszi többé, Danii teljesen össze van törve.

Össze vagyok zavarodva. Most volt egy szép nagy esküvőm, és nem tudok hinni a férjemnek. Próbálok, de nagyon nehéz.

Ajánlott cikkek