Egyéb kategória

Lessétek el őket! Ezek a királynők és hercegnők kedvenc szépségtrükkjei

Mindenkinek akad legalább egy kedvenc szépségtrükkje, amit a legsietősebb reggeleken is be tud vetni. Nincsenek ezzel máshogy a királynők és hercegnők sem, most pedig eláruljuk, mi az ő legnagyobb titkuk!

vous - 2016.12.26.
Lessétek el őket! Ezek a királynők és hercegnők kedvenc szépségtrükkjei

II. Erzsébet királynő

A királynő rajong a szép árnyalatú rúzsokért. Elég csak megnézni a róla készült fotókat, és láthatjátok, hogy mindig visel valamilyen színt. Sőt, 1952-ben a koronázási ceremóniára elkészíttette a saját árnyalatát, hogy az passzoljon a palásthoz, a lágy pirosas-kékes árnyalatot pedig The Balmoral Lipsticknek nevezték el egykori lakhelye után.

Objektum doboz

Grace Kelly

Monaco egykori hercegnéje előszeretettel használt kézkrémet, méghozzá kifejezetten gyakran. Úgy gondolta ugyanis, hogy a kezeken látszódik meg először az öregedés. Télen egyébként is érdemes minél több hidratálót használni erre a testrészünkre is, a hideg ugyanis könnyebben megviseli a bőrünket.

Objektum doboz

Diana hercegné

A sminkes, aki 1991-ben kezdett el dolgozni a hercegnével, elárult néhány szépségtitkot. Diana imádta a kék szemceruzát, de mivel a szemszíne is ilyen volt, lebeszélték róla. Ezt követően teljesen átalakította a beautyrutinját, és kevesebb alkoholt ivott, amitől mindig szép volt a bőre. Ha pedig kisminkelte magát, egy dologra nagyon odafigyelt: hogy a töveket se felejtse el befesteni a szempillaspirállal.

Objektum doboz

Katalin hercegné

Katalin hercegné mindig csodálatosan néz ki, divat, frizura és smink terén egyaránt. A hercegné egyik legnagyobb szépségtrükkje pedig határozottan a csipkebogyóolaj, amit sokan természetes ránctalanítónak is tartanak.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek