Egyéb kategória

Ezt tegyétek, ha véletlenül túl sok alapozót nyomtatok ki a tubusból

Ugye veletek is előfordult már, hogy véletlenül több alapozót nyomtatok ki a tubusból, mint amennyit kellett volna? Most mutatunk egy szuper trükköt, mit tegyetek akkor, ha ez legközelebb is előfordul!

vous - 2016.12.27.
Ezt tegyétek, ha véletlenül túl sok alapozót nyomtatok ki a tubusból

Mit csinálunk, ha véletlenül túl sok alapozót nyomunk ki a tubusból? Elkenjük az arcunkon, és úgy nézünk ki, mintha egy vödör festékkel öntöttek volna le minket. Na, ez az, amit nem szabad! Ha megtörténik a baj, ne essetek pánikba, csak vegyetek a kezetekbe egy papír zsepit! Ezt nyomkodjátok az arcotok azon részére, ahol túl sok lett az alapozó, ugyanis a papír zsepi szuperül magába szívja a felesleges sminket – írja a She Finds.

100 réteg alapozó

Így fogtok kinézni, ha 100 réteg alapozót kentek az arcotokra

Közel 3 órás procedúra alatt, egy beauty blender és egy hajszárító segítségével végezte el egy lány a műveletet, a látvány pedig egyszerűen sokkoló. Szokták mondani, hogy az alapozó ne legyen maszk hatású, hát ez az lett! Arról nem is beszélve, mekkora küzdelem volt mind a 100 réteget lemosni.

A cikket ide kattintva elolvashatjátok!

Ha ezzel megvagytok, jöhet a következő lépés: egy nedves beauty blenderrel tapogassátok át azokat a területeket, ahonnan a zsepivel felszedtétek a felesleges alapozót. A kis szivacs segít abban, hogy az alapozó újra egyenletes legyen az egész arcotokon. 

Forrás:
Hámori Zsófia

De ha biztosra akartok menni, és nem szeretnétek, hogy újra megtörténjen a baleset, akkor jobb, ha a tubusból nem egyből az arcotokra nyomjátok az alapozót, hanem a kezetekbe. Így nem kell többé emiatt aggódnotok.

Címkék: #alapozó #smink #tipp
Ajánlott cikkek