Egyéb kategória

Így csináljatok magatoknak mozis álomesküvőt

Gondolkoztatok már azon, hogy milyen lehet egy filmben szerepelni? És milyen lenne, ha ezt az esküvőtökkel ötvöznétek? Most megmutatjuk!

vous - 2016.12.28.
Így csináljatok magatoknak mozis álomesküvőt

Miért is jó buli film inspirálta esküvőt szervezni? Például ha az első randevútok egy moziban történt, akkor mindenképpen kapcsolódik hozzátok, viszont ha nem, akkor is vicces és meglepetésszerű egy „mozis” esküvő. Továbbá az emberek szeretik a különleges témájú partikat, ahol beöltözhetnek izgalmas ruhákba. Ugye, ti is kedvet kaptatok hozzá? Hoztunk néhány ötletet, hogy csináljátok!

Forrás:
www.pixabay.com

1. Mozijegy mint meghívó

Igen, amire beleírhatjátok az esküvői meghívószöveget, a dátumot, a helyszínt. Leírhatjátok, hogy milyen ruhában jöjjön a násznép, úgy, hogy ne legyen nyilvánvaló, mit is szeretnétek, melyik filmet választottátok ki.

2. Film témájához illő esküvői fotók

Beszéljetek a fotóssal, hogy mi is a téma, készítsétek el a képeket, majd adjátok ajándékba a meghívottaknak. A nevetés és a jó emlékek garantáltak lesznek!

3. Ételdizájn

Mi lenne egy filmhez a legideálisabb étel? Hát nem más, mint a popcorn és a cukor! Válasszatok különféle ízesítésű cukorkákat és popcornt, hogy mindenki kedve szerint eszegethessen belőle.

Forrás:
www.pixabay.com

4. Bevonulás a vörös szőnyegen

Mindenki elgondolkozott azon, hogy milyen lehet a vörös szőnyegen illegni-billegni (a VOUS-lányok tavaly még az Oscarra is ellátogattak). Nektek most ez valóra válhat. Kell egy hosszú szőnyeg, egy jól berendezett díszlet és már mehet is a bevonulás.  

5. Különleges esküvői torta

A tortát úgy választhatjátok ki, hogy a film különféle momentumai legyenek rajta. A legjobb dolog ebben a süteményben, hogy különleges és elképesztő.

Daisy Buchanan

Boák, tollak és lazaság – így varázsoljátok a esküvőtöket Gatsby kedvenc partijává

A nagy Gatsby-őrület lassan több mint 3 éve tombol a világon – ráadásul nem csak Leónak köszönhetően. Legyen szó hajról, sminkről, zenéről, lakberendezésről vagy épp esküvőről, a '20-as évek stílusa belopta magát a 21. századi nők szívébe. Csillogás, pezsgő, Gatsby témájú napunkon Körmendy-Szomoru Kata segítségével a jazzkorszakot megidéző esküvőkről mesélünk nektek.

A cikk folytatását ITT találjátok!

6. Némafilmes vetítés

Kreáljatok magatoknak a vőlegényetekkel egy saját némafilmet, amiben ti vagytok a főszereplők. Még a családotokat is kifigurázhatjátok… hát nem lenne vicces a nagypapa James Bondnak vagy Csubakkának öltözve? 

Na, kedvet kaptatok egy filmes lagzihoz?

Ajánlott cikkek