Egyéb kategória

Sosem feledjük őket: 2016-ban elhunyt magyar és külföldi hírességek

Nem véletlenül szeretnék már sokan, hogy magunk mögött hagyjuk 2016-ot. Az ide év sok tragédiát, természeti csapást és büncslekményt hozott. Sajnos sok magyar és külföldi híresség is elhunyt. Az év utolsó napján emlékezzünk rájuk!

vous - 2016.12.31.
Sosem feledjük őket: 2016-ban elhunyt magyar és külföldi hírességek

David Bowie, 69 

A pop kaméleonja súlyos betegségben szenvedett, 18 hónappal azután, hogy rákot diagnosztizáltak nála, 2016 januárjában belehalt a betegségbe. 

Forrás:
AFP

René Angélil, 73

Celine Dion férjénél 2013-ban torokrákot diagnosztizáltak. René Angélil 2016 januárjában elveszítette a harcot a betegséggel szemben. 

celine

Celine Dion és René Angélil – Fotókon a hatalmas szerelem

Celine Dion csütörtök este jelentette be Facebook-oldalán, hogy meghalt súlyos beteg férje, René Angélil. A pár 22 évig volt együtt, és legendás, nagy szerelem volt az övék.

A pár legszebb fotóit ITT tudjátok megnézni!

Alan Rickman, 69

A Harry Potter-filmek Piton professzora szintén 2016 januárjában távozott. Alan Rickman rákbeteg volt.

Forrás:
facebook.com/Alan Rickman

Psota Irén, 86

Psota Irén, a Nemzet Színésze, kétszeres Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja hosszan tartó betegség után február 25-én hunyt el szívelégtelenségben.

Objektum doboz

Kertész Imre, 86

Hosszú betegség után március 31-én meghalt Kertész Imre, a Nobel-díjas írót budapesti otthonában érte a halál. Kertész Imre hosszú évekig Berlinben élt, csupán halála előtt pár éve költözött vissza Budapestre.

Forrás:
Csaba Segesvári

Nancy Reagan, 94

A legbefolyásosabb egykori amerikai first lady otthonában halt meg 2016 márciusában szívelégtelenség következtében. 

nancy

6 idézet Amerika legmelegszívűbb first ladyjétől, Nancy Reagantől

Az egykori színésznő és first lady, Nancy Reagan vasárnap 94 éves korában elhunyt. A legbefolyásosabb elnökfeleségre és egyben a 20. századi amerikai történelem egyik legnagyobb szerelmi történetének főszereplőjére felejthetetlen idézeteivel emlékezünk.

A cikk folytatása ITT jön!

Patty Duke, 69

 A Gyűrűk ura Samujaként megismert színész, Sean Astin édesanyja, az Oscar-díjas Patty Duke vérmérgezésben hunyt el. 

Objektum doboz

Prince, 57

A herceg 2016 áprilisában hunyt el. Halálának körülményei máig homályosak, azonban kiderült, 6 nappal halála előtt drogtúladagolás miatt kezelték. 

prince

Prince gyönyörű, kézzel írott levelet küldött rajongójának – megható megemlékezés

Prince halála után rengeteg megemlékező poszttal, képpel és videóval lehet találkozni. Most azonban elhoztuk nektek a legszemélyesebbet, ami az énekes személyiségéből is őriz egy darabkát.

ITT olvashattok tovább!

Aigner Szilárd, 70

2016 június elején, 70 éves korában váratlanul elhunyt Magyarország legismertebb időjósa. Aigner Szilárd otthonában váratlanul összeesett, felesége talált rá, aki azonnal hívta a mentőket és megkezdte az újraélesztést, azonban már nem tudtak segíteni az időjóson.

Anton Yelchin, 27 

A 27 éves Anton Yelchin színészt barátai találták holtan 2016 júniusában, miután hosszú ideje nem tudták elérni. A házához mentek, ahol a kocsija és a postaláda között találtak rá a fiatal színészre, autója motorja még járt. Az autó feltételezhetően odaszorította Yelchint a postaládához. A fiatal színészt a Terminátor- és a Star Trek-filmekből ismerhetitek, de rengeteg sorozatban is szerepelt, többek között a Gyilkos elmékben.

Forrás:
AFP

Somló Tamás, 68

Somló Tamásnál,  az LGT és az Omega együttes zenészénél évekkel ezelőtt bélrendszeri tumort diagnosztizáltak, sokáig úgy tűnt, hogy a kezelések hatásosak. Somló Tamást idén májusban kórházban kezelték, de az életmentő műtétet rossz egészségügyi állapota miatt nem tudták rajta végrehajtani, így végül hazaengedték .A zenészt otthonában érte a halál, családja, szerettei körében 2016 júniusában.

somlo-tamas

„Neked írom a dalt” – Somló Tamástól 5 legjobb dalával búcsúzunk 

68 évesen elhunyt Somló Tamás, az LGT és az Omega zenésze. Otthonában, családja és szerettei körében érte a halál. 

Somló Tamástól 5 legszebb dalával búcsúztunk!

Bud Spencer, 86

A színész egészségügyi állapota 2014-ben romlott meg. Bud Spencert szintén 2016 júniusában otthonában, álmában érte a halál.

Bud Spencer idézet A legnagyobb szívű mackó szívhez szóló idézetek az életről Bud Spencertől

Az igazi Banános Joe: 7 fontos dolog, amit nem tudtatok Bud Spencerről

„Köszönöm” – ez volt Bud Spencer utolsó szava. A spagettiwestern királya, akit világszerte csak Piedone néven ismertek, hétfő este, 86 éves korában halt meg.

Hoztunk néhány dolgot, amit talán ti sem tudtatok róla!

Muhammad Ali, 74

A legendás bokszoló 2016 júniusában légzőszervi problémákkal került kórházba, az orvosok nem tudták megmenteni az életét. Muhammad Ali 32 éve küzdött Parkinson-kórral.

muhammad ali

„Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, egyszer igazad lesz” – Muhammad Alitól búcsúzunk

Pénteken, 74 éves korában elhunyt a legendás bokszoló, Muhammad Ali. A sportoló inspiráló teljesítményén és életén kívül számos, mára szállóigévé vált mondattal gazdagította a világot. Ezekből szemezgettünk most.

Muhammad Ali legendás mondatait ITT olvashatjátok!

Christina Grimmie, 22

2016 júniusában koncertje után egy őrült rajongó fejbelőtte az amerikai Voice sztárját, a 22 éves Christina Grimmie-t. 

christina

„Kitárta karjait, hogy üdvözölje a rajongót, majd három kis pukkanást hallottunk” – Christina Grimmie tragédiája 

Pénteken este fél 11-kor, egy sikeres floridai koncert után lőtték fejbe az amerikai Voice sztárját, a 22 éves Christina Grimmie-t. Az énekesnőt egy őrült rajongó, a 27 éves Kevin James Loibl végezte ki hidegvérrel, a tragédia előtt az egész világ értetlenül áll. Sajnos azonban nem ő az egyetlen híresség, akit elmebeteg ölt meg. A cikk folytatása ITT jön!

Gene Wilder, 83

A mémmé vált, legendás Gene Wildert legtöbben a Willy Wonka és a csokigyár című filmből ismerik. 2016 augusztusában hunyt el, Alzheimer-kórban szenvedett.

Forrás:
Wikipedia

Józsa Imre, 62

Józsa Imre Jászai Mari-díjas színész október 30-án hunyt el, súlyos betegség következtében. A színész halála előtt utoljára a Vidor Fesztiválon kapott életműdíja kapcsán adott interjút, akkor ezt mondta: 

Remélem, hogy ez nem az utolsó díj lesz az életemben.

Forrás:
MTI Fotó/Szigetváry Zsolt

Leonard Cohen, 82

A Grammy-díjas, legendás énekes, zenész, dalszerző, Leonard Cohen, 2016 novemberében halt meg. 

leonard cohen

5 dal Leonard Cohentől, amit ma mindenképp hallgassatok meg!

Ritkán érint meg híres ember halála, Leonard Cohené azonban most nagyon szíven ütött. A 82 évesen elhunyt kanadai művész zenéje az én eddigi 27 évemet szorosan végigkísérte. Ezért most a teljesség igénye nélkül elhoztam tőle öt kedvenc dalomat nektek, ami bizonyítja, hogy minden élethelyzetre van legalább egy Leonard Cohen-dal.

Így emlékeztünk mi Leonard Cohenre!

Kocsis Zoltán, 64

Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester, a Nemzeti Filharmonikusok zeneigazgatója 64 éves korában hosszantartó betegség után 2016 novemberében hunyt el.

Forrás:
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Alan Thicke, 69

Robin Thicke édesapja, Alan Thicke amerikai színész, műsorvezető, író egyik fiával játszott, amikor szívinfarktust kapott és a kórházban meghalt.

Objektum doboz

Peter Vaughan, 93

December 6-án, 93 évesen meghalt Peter Vaughan, akit többek között a Trónok harcából ismerhettek. Vaughan otthonában, családja körében hunyt el.

Objektum doboz

Gábor Zsazsa, 99

December közepén 99 éves korában szívinfarktusban meghalt Gábor Zsazsa, Hollywood utolsó magyar dívája. A Golden Globe-díjas színésznőt az egész világ gyászolta. Temetésen az utolsó információk szerint Budapesten lesz.

gábor zsazsa

Amiket megtanultunk Gábor Zsazsától: legjobb idézeteivel búcsúzunk a dívától

Hétfőre virradóra meghalt Gábor Zsazsa, Hollywood utolsó magyar dívája. A színésznő 99 évesen, egy szívinfarktus miatt „köszönt el” végleg a közönségtől. A Golden Globe-díjas színésznőt az egész világ gyászolja.

A VOUS-lányok a legfrappánsabb idézeteivel búcsúznak Gábor Zsazsától.

George Michael, 53

2016 karácsonyának első napján meghalt George Michael. A kétszeres Grammy-díjas énekes-dalszerző Oxfordshire megyei otthonában szívelégtelenség következtében hunyt el.

Objektum doboz

Carrie Fisher, 60

A Star Wars-filmek Leia hercegnője december 23-án egy repülőgépen kapott szívinfarktust, majd december 27-én elhunyt. 

Debbie Reynolds, 84

Debbie Reynolds, Carrie Fisher édesanyja egy nappal a lánya halála után hunyt el. Debbie éppen a Carrie Fisher temetésével kapcsolatos teendőket intézte, amikor rosszul lett és stroke gyanújával szállították kórházba. Sajnos Debbie-t már nem tudták megmenteni. Utolsó szavai állítólag ezek voltak:

„Carrie-vel akarok lenni!”

debbie carrie

Megindító: 53 éves fotó került elő Carrie Fisherről és édesanyjáról

Carrie Fisher halála után egy nappal édesanyja, Debbie Reynolds is elhunyt. A tragikus események után egy szívszorító fotó jelent meg anyáról és lányáról.

A ritka fotót ITT tudjátok megnézni!

Örökké emlékezünk rátok!

Ajánlott cikkek