sör másnaposság

Ilyenek vagyunk azon a szörnyű másnapon – ki ismer magára?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én másnapjaim szörnyűek, így igyekszem minél kevesebb alkalommal a pohár aljára nézni. Szörnyen fáj a fejem, éhes vagyok, de kavarog a gyomrom, szóval jó irányba haladok afelé, hogy teljesen alkohol nélkül teljenek az ünnepeim.

Azt viszont jól tudom, hogy másnapok és másnapok között is van különbség. Mindenki másra érzékeny, másképpen kel fel egy tivornya után az ágyból. Van, aki emiatt vág bele a leszokásba, annak ellenére, hogy gyakran beszólnak neki, ha pezsgő helyett urambocsá' narancslevet kér a pultból. Van, aki viszont minden egyes „én többé nem iszom” mondata után megint a másnaposság miatt szenved. Na, ők tuti magukra ismernek az alábbi macskajaj-típusokban!

Hol van a pizza?!

Akinek első gondolata az öntudatra eszmélésekor, hogy pizzát akar enni. AZONNAL. Erre van egyébként tudományos magyarázat is!

Objektum doboz

A zuhany alatt gondolatot áztatós

Addig áll a zuhany alatt, amíg ki nem józanodik, az egész feje vízsugár alatt van, és próbálja egyben tartani a világát több-kevesebb sikerrel. Őt nem érdeklik a különféle hibák, amiket zuhanyzás közben követnek el az emberek.

Objektum doboz

A vámpír

Csak lehúzott roló mellett alszik, másnaposan ugyanis extraérzékeny a fényre.

Objektum doboz

Az amnéziás

Szakaszonként törnek rá az emlékek az előző estéről, amit látványos grimaszokkal és hangos röhögéssel konstatál.

Objektum doboz

Az „inkább visszafekszem” típus

Azt hiszi, nem másnapos, és amikor fel akar ülni az ágyban, akkor jobb belátásra tér: ágyban marad egész nap.

Objektum doboz

A szikla

Nagyon rosszul van, de úgy adja elő, mintha kutya baja se lenne.

Objektum doboz

A zajérzékeny

Számára a padlórecsegés és a csap csöpögése felér egy repülőép hajtóműjének zúgásával. Ezekbe hajlamos lelkileg belehalni.

Objektum doboz

Ti milyen típusú másnaposok vagytok?