Egyéb kategória

A legjobb randiötletek télre, amiknek még a pénztárcátok is örülni fog

Télen még kimozdulni sincs kedvetek? Ez azonban ne gátoljon meg titeket abban, hogy szuper randitok legyen a pasitokkal!

vous - 2017.01.01.
A legjobb randiötletek télre, amiknek még a pénztárcátok is örülni fog

Fel a kezekkel, ki az, aki legszívesebben követné a medvék példáját és a telet úgy, ahogy van átaludná? Elárulom, az én kezem magasban volt. Hiába születtem november legvégén, egyáltalán nem bírom a hideget. Legszívesebben folyamatosan egy jó meleg takaró alatt kuporognék és felváltva innám a forró csokimat és a teámat. Számomra így néz ki egy tökéletes téli nap. De ezt sajnos nem tehetjük meg három hónapon keresztül minden egyes nap. Főleg akkor nem, ha van egy párunk. Mert ha mindig ezt csinálnánk, unalmassá válna és végén belefásulnánk a történetbe. Helyette inkább dobjuk fel a randikat télen is egy kis romantikával megfűszerezve. 

Azoknak, akik nem akarnak kimozdulni

Ha már elegetek van a karácsonyi vásárok embertömegéből és egy év múlva akartok legközelebb ilyennel találkozni, akkor maradjatok otthon a négy fal között és elő a társasokkal. Kiskorunkban is imádtuk őket, miért ne csinálhatnánk ezt felnőtt fejjel is. Ráadásul ma már kifejezetten felnőtteknek szólókat is lehet kapni. Esetleg áthívhattok egy olyan párt is, akik közel állnak hozzátok és máris duplarandi lesz belőle.

Objektum doboz

Azoknak, akik szeretnek andalogni

Bizony, a tél hideg tud lenni, de néha megéri kimozdulni. Anyukáink és nagymamáink tanácsát megfogadva öltözzünk fel rendesen és irány a szabad! De ne a nyüzsgő nagyvárosokat vegyük célba. Ha a közeletekben vannak tavak vagy arborétumok, akkor azok tökéletes helyszínek lehetnek. Egy kis romantikus andalgás a havas tájban. 

Objektum doboz

Azoknak, akik egy kis melegségre vágynak

Manapság már bárhol kaphatunk forró csokit, a tél egyik legjobb italát. De mint tudjuk, minden sokkal jobb, ha mi magunk készítjük el. Testvéroldalunkon, a Cooktán remek recepteket is találtok hozzá. Már az is közelebb hoz titeket egymáshoz, hogy együtt ügyködtök a konyhában, de a végeredmény tényleg szívmelengető lesz.

Objektum doboz

A romantika nem fagy meg a hideg időkben, csak tennetek kell érte egy kicsit!

Ajánlott cikkek