Egyéb kategória

Sokkoló! Így menti ki a kétéves kisfiú a szekrény alá szorult testvérét

Hősök minden formában, méretben és életkorban léteznek! Erre kiváló bizonyíték egy hátborzongató baleset, ami egy amerikai testvérpárral történt. 

vous - 2017.01.03.
Sokkoló! Így menti ki a kétéves kisfiú a szekrény alá szorult testvérét

A kétéves ikerpár utah-i otthunkban játszott, amikor felmásztak egy szekrényre, ami aztán rájuk borult. A hátborzongató balesetet a ház biztonsági kamerái rögzítették. Ami ezután következett, az viszont hihetetlen és könnycsalogató.

Az ikerpár egyik tagja beszorult a szekrény alá, míg testvére higgadtan nézelődött és sétálgatott körbe, találgatva, hogyan tudna segíteni bajba jutott testvérének. Többszöri próbálkozás után sikerült annyira megemelni a szekrényt, hogy testvére ki tudjon mászni alóla. 

autó

Az év fotója: kislányt szondáztat a rendőrség

Egy kőkemény bűnügyről számolhatok be nektek. Egy ámokfutó kislányt fogott el az angol rendőrség. Még jó, hogy lekapcsolták, a vére tejszintje az egekben volt. 

A cikk folytatása ITT jön!

Az ikerpár szülei azzal a szándékkal teltették fel a videót a Facebookra, hogy ez másokkal ne fordulhasson elő, kérik, hogy minden kisgyermekes szülő rögzítse a bútorokat a falhoz. Az anyuka elmondása szerint csupán pár pillanatra ment ki a szobából, mégis megtörtént a baj.

Objektum doboz

Nemrégiben az IKEA 50 000 000 dollárt, azaz nagyjából 15 milliárd forintot fizetett a szülőknek, miután három kisgyermekük meghalt, amikor rájuk borult a Malm fantázianevű szekrényük.

Ajánlott cikkek