Egyéb kategória

Felháborító: az édesanyát elküldték a repülő első osztályáról síró kislánya miatt

A kisgyermekes szülők biztosan tudják, hogy babával utazni nem egyszerű. Sajnos ezt egy édesanya egy kellemetlen helyzetben is megtapasztalhatta. Síró kislánya akasztotta ki a repülő utasait.

vous - 2017.01.04.
Felháborító: az édesanyát elküldték a repülő első osztályáról síró kislánya miatt

A népszerű New York-i blogger, Arielle Noa Charnas először utazott kisbabájával repülőn, amikor egy csúnya incidens érte. Férje és ő úgy gondolta, első osztályra váltanak jegyet, hogy nagyobb helyük legyen a kisbabával. Miután felszállt a gép, kislánya, Ruby sírni kezdett, és hiába nyugtatták, nem hagyta abba.

Arielle érezte és hallotta is, hogy a többi utasnak ez nem tetszik, mégis próbálta figyelmen kívül hagyni a rosszalló pillantásokat. Tíz perc elteltével viszont felháborító dolog történt. 

kirk

Példakép: bemutatott egy édesanya az őt megalázó pasasnak

Kirk Michelle nem gondolta, hogy a kellemes, maratonra felkészítő futásból egy megalázottsággal vegyes horrorfutás lesz. És ehhez mindössze egy érzéketlen pasira volt szükség.

A cikk ITT folytatódik!

Egy utaskísérő odalépett hozzájuk és megkérte az édesanyát, hogy fáradjanak a repülő hátsó részére, a turistaosztályra (mintha azokat az embereket tutira nem zavarná…), mert több utas panaszkodott a baba sírása miatt.

Objektum doboz

Tehát álljak fel a helyemről, amiért fizettem és üljek hátra?!

– írja az édesanya. Arielle ekkor elsírta magát. Elmondása szerint az utaskísérő nemhogy megoldotta volna a helyzetet és segítőkész lett volna, csak súlyosbította azzal, hogy erre kérte.

Nem tudom, hogy mi a helyes és mi nem, ha babával utazol egy repülőn. Mit gondoltok?

– zárta posztját a blogger. Arielle története azóta több mint 2000 lájkot kapott, valamint több ezer támogató hozzászólást.

Ajánlott cikkek