Egyéb kategória

Jennifer Lawrence tényleg Magyarországon van: barátnője Budapestről posztolt

Hatalmas a rejtély Jennifer Lawrence Budapesten tartózkodása körül. Kedd este úgy tűnt, bizonyíték is van rá, hogy az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő hazánkban forgat.

vous - 2017.01.04.
Jennifer Lawrence tényleg Magyarországon van: barátnője Budapestről posztolt

Kedden délután robbant a hír, miszerint Jennifer Lawrence már megérkezett Budapestre, hiszen nálunk forgatja a Red Sparrow című mozit, ám akkor még csak egy rajongói tweetből következtethettünk erre. 

Objektum doboz

Ezután viszont érdekes dolog történt. Szabó Simon színész, forgatókönyvíró és rendező Twitter- és Facebook-oldalára is kiposzolta, mennyire izgatott, hogy négy napon át Jennifer Lawrence társaságában forgathat, sőt poénosan megjegyezte, igyekszik rendesen viselkedni a színésznővel – szúrta ki a 24.hu. Szerda reggelre viszont a tweetet és a Facebook-bejegyzést is törölte a színész. 

Nos, azt nem tudni, miért gondolta meg magát Szabó Simon, szerencsére van más is, ami bizonyíthatja, hogy a színésznő tényleg Magyarországon van.  

jennifer lawrence

Már tuti: Jennifer Lawrence-nek újra híres szerelme van 

A hír igaz: Jennifer Lawrence-nek új pasija van! Már bő egy hete megy a pletyka, hogy Jen a 47 éves filmrendező, Darren Aronofsky karjaiban találta meg a boldogságot, ami, úgy tűnik, be is igazolódott. 

A cikk folytatása ITT jön!

Jennifer legjobb barátnője, Laura Simpson Ternosky legutóbbi Instagram-posztja után biztosnak tűnik a hír:

Borzasztó látvány. Rontja a szemem

Objektum doboz

 – írta nyilvánvalóan ironikusan a poszthoz. 

Ezek után már számíthatunk rá, hogy összefutunk Jennifer Lawrence-szel a fővárosban!

Ajánlott cikkek