Egyéb kategória

Szuper ötlet: ha a nők a pultnál egy „angel shotot” kérnek, szokatlan dolog történik

Annak érdekében, hogy a nők biztonságban érezzék magukat egy randin, amikor egy ismeretlennel találkoznak, vagy csupán ha zaklatják őket, kérnek egy angel shotot. Hallottatok már róla?

vous - 2017.01.05.
Szuper ötlet: ha a nők a pultnál egy „angel shotot” kérnek, szokatlan dolog történik

Rossz randija már mindenkinek volt. Olyan, amikor nagyon kellett volna egy kódszó a barátnőnek, hogy azonnal menekítsen ki minket. Nos, ez egy floridai étteremben meg is valósult. A helyiség mosdójában egy plakát szerepelt, ezzel a felirattal:

Rossz a Tinder-randid? Nem az a személy jött el, aki a képen szerepelt? Úgy érzed, a srác egy kicsit furcsa? Nem érzed magad biztonságban? Menj a pulthoz és kérj egy angel shotot!

Még mielőtt az gondolnátok, hogy az angel shot egy varázslatosan bódító feles, amitől annyira jól fogjátok érezni magatokat, hogy minden bánat elszáll, szó sincs ilyesmiről. Az angel shot egy kódszó, amely ha elhangzik a pultnál, a hely személyzete segít. Egyfajta menekülő útvonal nőknek.

  • Ha egy angel shotot kérnek, a csapos elkíséri a hölgyet az autóhoz.
  • Ha az angel shotot jéggel kérik, hív egy taxit.
  • Ha az angel shotot citrommal kérik, a pultos hívja a rendőrséget. 
Objektum doboz

Úgy tűnik, ez a kezdeményezés eljutott Európába is. Londonban, a lincolnshire-i bántalmazott nőket támogató egyesület szintén elhelyezett egy ilyen plakátot. Ott a kódszó az Angela. A pultnál, ha a nők azt mondják,

szia, Angela vagyok!

– a személyzet szintén segít. 

Objektum doboz

A floridai étterem vezetője elmondta, hogy még soha nem kérte náluk senki az angel shotot, az emberek inkább csak beszélnek róla. Mindenesetre ez egy szuper kezdeményezés, hogy a nők még inkább biztonságban érezzék magukat.

Ti tudtok hasonlóról itthon?

Címkék: #angel shot