Hála az egyik legismertebb gyorsétteremnek, jön a hamburgeres szauna vagy épp szaunás hamburger (?!)

Exgyorséttermi dolgozók vallottak: ezeket az ételeket sose kérjétek

Mindannyian imádunk gyorsétterembe járni, van jó és rossz tapasztalatunk, van kedvenc helyünk és van olyan étterem, amiben csalódtunk. Ezúttal azonban bennfentesektől tudhatjuk meg az igazat a gyorséttermi kajákról.

Hogy mi folyik a gyorséttermekben, csak az dolgozók tudhatják, így kézenfekvő, hogy tőlük halljuk olvassuk az igazat. A Delish egykori gyorséttermi alkalmazottak beszámolóját gyűjtötte össze, mi az, amit ők tutira nem rendelnének volt munkahelyükön.

Subway

A mi Subwayünkben a kemencében sült csirke valójában mikróban főtt.

– Hotpotabo

A tonhalszendvics 80%-a majonéz.

Burger King

Ha tényleg sietsz, akkor soha ne rendelj csirkefalatokat vagy grillezett csirke salátát, mert nagyon sokáig tart elkészíteni. Nagyon sok ilyen rendelést törölnünk is kellett. 

– shmandameyes

koktél ital alkohol

Italok, amiket egy bártender sosem kérne a pultnál

Mindannyiónknak van egy bevált itala, amit ha elmegy szórakozni, vagy beül a barátaival valahová, szívesen fogyaszt. Azonban kevesen gondolnak bele, hogy mi is lapulhat a pult mögött, hogy „honnan jön” az ital, mit érdemes rendelni, és mit nem. 

Most kiderül!

 Starbucks

Soha ne rendeljetek a titkos menüből. Az alkalmazottak sokkal boldogabbak, ha az ital receptjét mondjátok el a neve helyett. Ha-ha! Tutira nem tudják megjegyezni, hogy melyik melyik.

–  justine7179

 McDonald's

Amikor a  McDonald's-ban dolgoztam, volt pár olyan ember, aki direkt úgy kérte a sült krumplit, hogy akkor és ott süssük ki neki frissen. Ez idáig oké, de utána panaszt tett, hogy 4 percig kellett várnia.

– ajd011394 

mcdonalds-839352_960_720

Bámulatos tények a Mekiről, amiket biztosan nem tudtatok

Tegyük a kezünket a szívünkre: ha tehetnénk, mindennap a McDonald’s-ban ennénk. De hát a gyorskaja hamar megtenné a hatását, és bizony a pénztárcánk is igencsak megérezné. Leírtam ezt a két sort, és már érzem is a Meki illatát. Most azonban nem az isteni finom ételekről lesz szó, hanem olyan tényekről, amiket eddig biztosan nem tudtatok a McDonald’s-ról.

A cikk folytatása ITT jön!