Egyéb kategória

Hoppá! Rettenetesen sikerült a vízesés melletti lánykérés

A férfi fél térdre ereszkedik, a szíve zakatol, készen áll arra, hogy feltegye a nagy kérdést élete szerelmének. Ám ekkor a dolgok rosszra fordulnak, és a meghitt pillanatot elmossa a víz... szó szerint! 

vous - 2017.01.05.
Hoppá! Rettenetesen sikerült a vízesés melletti lánykérés

Imádjuk az esküvőket és a lánykéréseket! Írtunk már sírva nevetős lánykérésről, hercegnős lánykérésről és olyanról is, ami az olimpián esett meg. Egy szó mint száz, nem tudunk betelni velük, ha látunk egyet, egyszerűen muszáj megírnunk. Ám amit most hoztam nektek az Elite Dailyről, az egy kicsit eltér a többitől, mégpedig abban, hogy ez nem volt tökéletes… közel sem! 

Csúnya baki csúszott a lánykérésbe, mikor Isaiah Adams rászánta magát, hogy megkéri szerelme, Grace Scott kezét egy vízesés mellett, Marylandben. A fiú letérdelt, feltette a nagy kérdést, a lány pedig elrebegte a tökéletes választ: IGEN! Eddig minden rendben. Ám mikor a fiú fel akarta húzni a gyűrűt a lány ujjára, elejtette, az pedig a vízbe esett! 

Itt látszik is a videón, hogy még aki kamerázik, az is pánikba esett, nem is vette tovább a párt, hiszen ELVESZTETTÉK A GYŰRŰT!!!

Egy interjúban Isaiah Adams azt is elmondja, mit érzett ebben a kínos pillanatban:

Sírtam a boldogságtól, de kicsit azért is sírtam, mert elkezdtem félni, mikor megláttam a döbbent arcát!

Objektum doboz

De a történetnek itt nincs vége! A gyűrű ugyan nem került elő, de ettől még a pár továbbra is tervezi a házasságot! 

Objektum doboz

Úgy tűnik, a srácnak el kell kezdenie spórolni egy másik gyűrűre! 

Ajánlott cikkek