Egyéb kategória

5 hiba, amit a menyasszonyok elkövetnek az esküvő előtti éjszaka

Az esküvő előtti éjszaka nagyon fontos egy menyasszony számára. Ez lesz az az este, amit utoljára tölt „szingli” nőként. Valószínűleg ekkorra már teljesen esküvői lázban ég, és csak a nagy napra tud gondolni. Azonban van néhány dolog, amit jobb, ha nem követ el az esküvői előtt utolsó éjszakán!

vous - 2017.01.06.
5 hiba, amit a menyasszonyok elkövetnek az esküvő előtti éjszaka

1. Kényelmetlen cipőt viseltek

Az egyik legrosszabb dolog, amit tehettek, ha az esküvő előtti éjszaka kényelmetlen cipőt viseltek. Ez lehet a próbavacsora miatt, egy utolsó „szingli”-buli miatt, vagy csak egy csajos pezsgőzés miatt. Ha azonban feltöri a cipő a lábatokat, akkor másnap nagyon rosszul fogjátok érezni magatokat a magas sarkútokban. 

menyasszony

5 dolog, amit ne felejtsetek el betenni a menyasszonyi szütyőtökbe

Egy menyasszonynak rengeteg dologra kell figyelnie az esküvőjén, azonban egy látszólag apró dologról semiképp ne felejtkezzetek meg: gondoljátok át, miket pakoltok be a táskátokba!

A teljes cikket ide kattintva elolvashatjátok.

2. Túl sokat isztok

Oké-oké, pár pohár pezsgő még belefér, hiszen ez az utolsó „szabad” estétek, amit meg kell ünnepelni, ráadásul rátok fér egy kis lazulás a nagy izgalom közben. Azonban NE essetek túlzásba! Egyrészt másnaposan egy esküvőt túlélni nem kis feladat, ráadásul dehidratáltak lesztek, aminek következtében a bőrötök sem fog úgy ragyogni, ahogy szokott.

Forrás:
Anna Campbell

3. Túl sokat lógtok az Instán és a Facebookon

Egyrészt emiatt nem élitek meg a pillanatot, másrészt pedig ahhoz vezethet, hogy elkezditek összehasonlítgatni másokkal az esküvőtöket, és teljesen ráparáztok arra, hogy a tiétek nem lesz olyan tökéletes tökéletesnek tűnő, mint az övék. 

4. Nem alszotok eleget

Nagyon fontos, hogy az esküvőtök előtt kialudjátok magatokat! Minimum 8 óra, de most tényleg! Egyrészt fontos, hogy teljesen kipihentek legyetek, másrészt pedig tudjátok, egy kiadós alvás megszépít titeket.

Forrás:
Anna Campbell

5. Nem isztok elég vizet

Víz, víz, víz! Legalább két liter! Ez egyébként is fontos lenne, de legalább az esküvőtök előtti nap tartsátok be, hogy másnap úgy ragyogjatok, ahogy eddig még soha! 

Ajánlott cikkek