Egyéb kategória

Na végre! Itt a duett, amit minden High School Musical-rajongó várt már

Néhány évvel ezelőtt hatalmas High School Musical-lázban égett minden tini, és valószínűleg nem én voltam az egyetlen, aki az összes dalt kívülről fújta. Furcsamód a két női főszereplő, Sharpay és Gabriella sosem énekeltek együtt duettet; de most megmutatták, milyen szuper is lett volna ez!

vous - 2017.01.07.
Na végre! Itt a duett, amit minden High School Musical-rajongó várt már

Az első HSM-film már több mint 10 éves, de a szereplők szinte egy percet sem öregedtek azóta, maximum sokkal jobban néznek ki. Erről legutóbb akkor bizonyosodhattatok meg, amikor a fiúbanda ismét összeállt, de azért a Zac Efron főszereplésével készülő Baywatch előzetese sem volt semmi!

A rajongói tábor akkoriban két részből állt: voltak, akik a visszafogott Gabriellának szurkoltak, míg mások a harsány Sharpay-nek. Az ellentétektől függetlenül abban viszont mindenki egyetértett, hogy nagyon klassz lenne hallani tőlük egy közös dalt, amit csak ők ketten énekelnek. Noha erre Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens is nagyon vágyott, valahogy a forgatókönyvből mégis kimaradt. A napokban viszont bepótolták, és közösen énekelték el az Ex's and Oh's című sláger lassított változatát.

Hallgassátok meg, eszméletlen jól sikerült!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek