Egyéb kategória

Ez történne akkor, ha egy hónapig mindenre igent mondanátok

Mindig találtok okot arra, hogy azt mondjátok, „nem”, ugye? Holnap korán kell kelni, sok a munka, el kell vinni sétálni a kutyát. Ismerős? Most eljátszottunk a gondolattal, mi lenne akkor, ha egy hónapig mindenre (persze észszerű kereteken belül) igent mondanátok.

vous - 2017.01.07.
Ez történne akkor, ha egy hónapig mindenre igent mondanátok

Az elején túlhajszoltnak éreznétek magatokat

Az biztos, hogy ha igent mondanátok mindenre, akkor sokkal kevesebbet ülnétek otthon. Gondoljatok csak bele, minden „nem iszunk meg egy kávét?” kezdetű mondatra igent kéne mondanotok…

Objektum doboz

A komfortzónátokon kívül találnátok magatokat 

A színpadon táncoltok egy buliban, mert a DJ megkérdezte, nincs-e kedvetek felmenni? Igen, ez is megtörténhet, és hát valljuk be, ez azért messze állna a szokásos esti programtól, vagyis a kanapén kuporgástól.

laptop munka dolgozik

Ez történne akkor, ha letörölnétek magatokat a Facebookról

A mai világban már szinte lehetetlennek tűnik közösségi oldalak nélkül élni, azokat az ismerősöket pedig, akik továbbra is Facebook nélkül élnek, folyton cikizzük, pedig lehet, hogy nekik van igazuk. Ugyanis ha kipróbáljátok a közösségi média nélküli életet, meglepő változásokat fogtok tapasztalni!

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Új barátokat szereznétek

Ha mindenre igent mondanátok, akkor valószínűleg rengeteg új emberrel találkoznátok és sok-sok új ismerőst, új barátokat szereznétek. Ez pedig alapesetben azért nem menne ilyen könnyen… 

Új dolgokat fedeznétek fel magatokban

Talán végre igent mondanátok a barátnőtöknek, és elmennétek vele jógázni. Simán lehet, hogy ráeszmélnétek arra, hogy tulajdonképpen nagyon élvezitek!

Objektum doboz

Rájönnétek arra, hogy igent mondani néha nagyon jó érzés

Vannak olyan helyzetek, amikor valamire csak azért mondunk nemet, mert túlságosan félünk a következményektől, nem merünk kilépni a komfortzónánkból. Ez azonban tulajdonképpen egy nagyon jó dolog, amit biztosan élveznétek! 

Ajánlott cikkek