Egyéb kategória

Három egészséges szénhidrát, ami segít a fogyásban

A legtöbb diéta azt javasolja, ha fogyni szeretnénk, száműzzük a szénhidrátot az étrendükből. Ezzel azért ne olyan hevesen! Vannak ugyanis bizonyos szénhidrátok, amik elősegítik a fogyást, és a diétázók is bátran ehetik!

vous - 2017.01.07.
Három egészséges szénhidrát, ami segít a fogyásban

Natúr görög joghurt

Bár ez tejtermék, így nem tűnik tipikus szénhidrátnak, a természetben előforduló tejcukor (más néven az egyszerű szénhidrát) elijeszthet egyeseket. DE NE! Kutatások kimutatták, hogy a probiotikus joghurtok fogyasztása (+ alacsony kalóriatartalmú étrend) csökkentheti a testtömegindex (BMI) és a testzsír százalékát.

Édesburgonya

Nem árt pár édesburgonya a kamrátokba, hogy a diéta alatt csökkentsétek a szénhidrát utáni vágyatokat. Jobb, lesz mint egy cukorka! Egy közepes méretű édesburgonya nagyjából 27 gramm szénhidrátot tartalmaz, ami növeli a vércukorszintet és serkenti az anyagcserét.

avocado avokádó étel

5 zsírégető finomság az ünnepek utánra

A december általában a halászléről, a töltött káposztáról és a bejgliről szól. Szinte lehetetlen ilyenkor a fogyókúrára gondolni. Most azonban olyan téli zsírégetőket mutatok nektek, melyeket biztosan szívesen fogyasztotok majd az ünnepek alatt és után is.

A cikk folytatása ITT jön!

Pattogatott kukorica

Természetesen nem a hipermarketben vásárolt mikrós vajas variáció. Kinek van szüksége csipszre, ha van pop-corn? Vegyetek kukoricamagokat, és otthon a tűzhelyen egy kevés kókuszzsíron pattogtassátok ki a szemeket. Ízlés szerint fűszerezzétek!

kukorica

Az egészséges pop-corn létezik, így készítsétek el!

Már én is rájöttem, hogy nem túl jó dolog hetente bombáznom magam színezékkel teli, vajas kukoricával, ezért úgy döntöttem, hogy csökkentem a mozizást – így még spórolhatok is –, otthoni filmesteket tartok, és elkészítem saját magamnak a pop-cornt.

Az egészséges pop-corn-variációkat ITT találjátok.

Ajánlott cikkek