fotóz fényképez fotós

Ezek a meztelen fotók bebizonyítják, a túlsúlyos emberek is gyönyörűek!

Nincs két egyforma ember: mind különbözünk, például a haj- vagy a bőrszínünket illetően, a testméreteinket és képességeinket tekintve. Ezeket nem szabad szégyellni és negatívan megélni, ugyanis ettől válunk mindannyian igazán különlegessé. 

Remélem, emlékeztek, hogy nemrég írtam nektek egy idős párról, akik hetvenen túl is meztelenül vállalták a testüket, így bizonyítva, hogy a szépség nem csak a fiataloké. Nem rémlik? Akkor itt újra elolvashatjátok. A következő fotók hasonló koncepció alapján készültek, csak nem az életkor, hanem a testsúly képviselte a fő vonalat.

grafika tulsúly

5 szuper rajz – 5 őszinte vélemény az elhízásról

Az elhízás az egész társadalmat érintő probléma, nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon. Elég sok kritika éri a némi pluszkilóval rendelkező embereket, pontosan ebből lett elege egy művésznek.

A cikk itt folytatódik.

Az Adipositivity project Substantia Jones fotós műve, mellyel az a fő célja, hogy pozitív irányba mozdítsa el a túlsúlyosokról alkotott véleményét az embereknek. Már több sorozattal is büszkélkedhet, van, amelyik például kifejezetten Valentin-napra készült. Ráadásul nem elégszik meg ennyivel az ötletgazda, 2017-ben falinaptárat állított össze az alkotásaiból, melyet bárki megrendelhet magának.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

További képekért kattintsatok ide!