Egyéb kategória

Így váltották valóra az őrök a 4 éves kisfiú álmát

Minden kisgyereknek megvan a saját példaképe, akivel nagyon szeretne találkozni. Egy négyéves kisfiú épp ezért a szülinapján beöltözött kedvenc őreinek ruhájába, és izgatottan várta őket a windsori kastély előtt. Aztán különleges dolog történt...

vous - 2017.01.08.
Így váltották valóra az őrök a 4 éves kisfiú álmát

Mindig annyira örülünk, amikor valakinek teljesül egy régóta dédelgetett álma. Így persze akkor is ellágyult a szívünk, amikor egy magyar kisfiú régi kívánságát (miszerint hadd csodálhasson meg közelről egy kukásautót) teljesítették a dolgozók. És a legjobb, hogy egyre több hasonló sztorit olvashatunk!

Most például egy tündéri négyéves kisgyerek hódította meg az emberek szívét, amikor születésnapján őrnek öltözött, és elment anyukájával a windsori kastélyhoz. A kisfiú izgatottan állt vigyázban, szalutálva, amikor az őrök elsétáltak mellette, és már majdnem azt hitte, hogy még csak rá sem néznek, amikor valaki visszafordult. Az aranyos ötlet ugyanis az őröket is lenyűgözte, így a kisgyerek készíthetett egyikükkel egy egyedi fotót, és még egy személyre szabott körtúrára is visszahívták.

Objektum doboz

Annyira édes!

Ajánlott cikkek